x

EDEM s’afegix al voluntariat de la Mitja Marató i Marató València Trinidad Alfonso

8 octubre, 2015

Un any més, els alumnes d’EDEM Escola de negocis participaran de manera activa en el programa de voluntariat per al voluntariat de la Mitja Marató i Marató València Trinidad Alfonso.

Més de 110 alumnes s’han interessat per participar de manera activa en l’organització d’estes proves, que prendran la ciutat de València els propers 18 d’octubre i 15 de novembre, respectivament. Tots els alumnes interessats van participar en una jornada de formació, on se’ls va informar de les pautes principals que han de seguir els voluntaris i del valor i responsabilitat que suposa esta tasca.

I és que el voluntariat pren un paper significatiu en el desenvolupament d’ambdós esdeveniment, ja que la seva magnitud implica a un gran nombre de participants i tot aquest desplegament es fa realitat gràcies a ells. Tant la carrera en si, com els avituallaments, les animacions, el les activitats paral·leles, necessiten de la mà i el compromís de tots. Un esforç diferent i de caràcter altruista, però que comporta una gran satisfacció per ajudar activament als herois que creuaran la meta.
BOTON_INSCRIPCION VOLUNTARIADO_700x90_CAST

 

Notícies relacionades