x

EDEM s’afegix al voluntariat de la Mitja Marató i Marató València Trinidad Alfonso

8 octubre, 2015

Un any més, els alumnes d’EDEM Escola de negocis participaran de manera activa en el programa de voluntariat per al voluntariat de la Mitja Marató i Marató València Trinidad Alfonso.

Més de 110 alumnes s’han interessat per participar de manera activa en l’organització d’estes proves, que prendran la ciutat de València els propers 18 d’octubre i 15 de novembre, respectivament. Tots els alumnes interessats van participar en una jornada de formació, on se’ls va informar de les pautes principals que han de seguir els voluntaris i del valor i responsabilitat que suposa esta tasca.

I és que el voluntariat pren un paper significatiu en el desenvolupament d’ambdós esdeveniment, ja que la seva magnitud implica a un gran nombre de participants i tot aquest desplegament es fa realitat gràcies a ells. Tant la carrera en si, com els avituallaments, les animacions, el les activitats paral·leles, necessiten de la mà i el compromís de tots. Un esforç diferent i de caràcter altruista, però que comporta una gran satisfacció per ajudar activament als herois que creuaran la meta.
BOTON_INSCRIPCION VOLUNTARIADO_700x90_CAST

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar