x

Inscripció Premium

Córrer la Marató València és molt més que córrer 42 quilòmetres i 195 metres i, a més, amb la nova inscripció Premium pot convertir-se en una gran experiència VIP. La Inscripció Premium inclou el dorsal per a participar i una sèrie de serveis extra, alguns dels quals són exclusius, com l’accés a la zona VIP per a corredor i acompanyant, foto oficial en la meta o un vestuari per a canviar-se després de córrer, entre altres.

Tens més dubtes del dorsal Premium?

La Inscripció Premium et dona els mateixos drets i serveis que la resta dels corredors, però et permet disfrutar de tot el que està inclòs en el teu dorsal i poder viure al complet l’experiència de córrer en Valencia Ciudad del Running. No hauràs de pagar per res més.
Per a disfrutar amb tu d’activitats paral·leles com el Breakfast Run o la Paella Party et donarem un dorsal i un tiquet per a la persona que vulgues que t’acompanye. Si vols que t’acompanyen més d’una persona, podràs comprar més tiquets i dorsals a part per a disfrutar amb més persones. En la inscripció et demanarem les dades del teu acompanyant perquè puga esperar la teua arribada còmodament en la Zona VIP, on disfrutarà de la millor ubicació i el servei d’àpats de la prova.
Igual que en la resta de les inscripcions, només si contractes l’assegurança de devolució podràs recuperar el 80 % de l’import de la teua inscripció si vols i per qualsevol motiu, sense haver de justificar res.
T’entregarem dos tiquets per a disfrutar del servei de Bus Turístic de la ciutat, que podràs usar amb el teu acompanyant dins dels horaris i dies habituals, i podràs triar quan vols usar-lo.
Si necessites més informació o comentar-nos alguna situació especial, pots escriure’ns a este correu electrònic: premium@valenciaciudaddelrunning.com