x

Entitat solidària

Juegaterapia ha sigut triada per l’organització com l’entitat solidària oficial de la 39a edició de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. En Juegaterapia treballen per a alegrar la vida dels xiquets amb càncer i aconseguir que s’obliden un poc de la seua malaltia i senten el mateix que qualsevol altre xiquet: ganes de jugar.

Des de Juegaterapia estan convençuts que l’estat d’ànim influïx molt positivament en la manera d’encarar el seu procés de curació. Perquè, amb un somriure, els xiquets estan molt millor preparats per a lluitar. Per això, a través de videoconsoles i remodelació de terrats, corredors i sales d’hospital, aconseguixen que els xiquets que reben tractament puguen evadir-se un poc, riguen i es traslladen mentalment a altres llocs.

Les aportacions solidàries dels corredors en la inscripció a la Marató Valencia, així com l’aportació de la Fundació Trinidad Alfonso amb l’acció “1€ per corredor”, per cada participant arribat a meta el pròxim 1 de desembre de 2019 serà entregat a Juegaterapia.

A continuació, la relació d’aportacions solidàries de les últimes edicions:

ANYEDICIÓENTITAT SOLIDÀRIA DESTINATÀRIAQUANTITAT APORTADA
201131aUNICEF3.741 €
201232aCASA CARIDAD VALENCIA10.775 €
201333aAVAPACE14.549 €
201434aSANT JOAN DE DÉU- SERVEIS SOCIALS-15.572 €
201535aFUNDACIÓ ACTIVA ESPINA BÍFIDA COMUNITAT VALENCIANA19.947 €
201636aFUNDACIÓ D’AJUDA A XIQUETS I ADOLESCENTS EN RISC (ANAR)21.929 €
201737aASSOCIACIÓ ALANNA 22.783 €
201838aFUNDACIÓ PEQUEÑO DESEO26.534 €

D’altra banda, cal destacar que són múltiples les vies mitjançant les quals es tendeix la mà a la participació solidària. Així, estes són algunes de les diferents activitats que la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP vincula a favor de la seua entitat solidària:

1 € solidari per corredor arribat a meta

L’acció d’“1€ per finisher” duta a terme per la Fundació Trinidad Alfonso premia l’esforç de tots els atletes i populars que creuen la meta a la Ciutat de les Arts i les Ciències després de recórrer els 42.195 metres més ràpids d’Espanya en Valencia Ciudad del Running. Així es convertix cada història i somni aconseguit en solidaritat. Així, l’entitat solidària de cada edició, en este cas Juegaterapia, rep 1€ per cada corredor arribat a meta.  

Minimarató Valencia MAPFRE

Esta activitat paral·lela perquè els més menuts disfruten se celebra des de 2014 per a fomentar l’atletisme des de les edats més primerenques. La Minimarató, amb el supot de la Fundació Mapfre i els Jocs Esportius Municipals, suposa una acció més d’involucració social de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. A més de ser una activitat dirigida per als més menuts de la família, la inscripció a la carrera suposa una aportació de 2 € destinada a l’entitat solidària oficial, que en 2019 serà Juegaterapia.

Inscripció solidària

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP posa a la disposició de tots els corredors la possibilitat de destinar una quantitat econòmica extra de 3 €, que anirà destinada íntegrament a l’entitat solidària de l’edició.

Quilòmetre solidari

Esta acció no suposa una aportació econòmica per a l’entitat solidària, però guarda un estret vincle emocional amb la prova. La Marató Valencia impulsa un punt d’animació en l’últim quilòmetre. Des d’ací, les persones vinculades a l’entitat agraïxen als corredors la seua solidaritat en forma d’ànims.

A part de totes estes activitats esmentades, cada edició suposa un nou repte per a l’organització de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i el desenvolupament de noves activitats i compromisos en favor de la seua entitat solidària és constant.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar