x

Esdeveniments paral.lels

Bimbo Valencia Breakfast Run és un entrenament que es realitza el dia previ a la Marató València, molt prop d’Expo Esport, al Jardí del Túria, que reunix corredors de múltiples països per a rodar 5K.
Minimarató València MSC és la carrera per als més menuts que se celebra el dissabte abans de la marató i que inclou diferents distàncies segons la categoria dels “xicotets atletes”
Racó del Debutant és un espai de xarrades fetes per experts de diferents àrees (entrenament, salut i nutrició) perquè tots aquells que vagen a debutar en una marató ho facen tan bé com siga possible.
La Paella Party reunix milers de corredors i acompanyants en la jornada prèvia a la Marató Valencia per a disfrutar del plat més internacional i fer la millor càrrega d’hidrats de carboni abans de córrer els millors 42 quilòmetres.

La Medal Party és la festa oficial post Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich. La vesprada del diumenge toca celebrar amb la resta de corredors i amics que s’ha arribat a la meta d’una de les millors maratons del món.

El Running Faller unix les comissions de Valencia Ciudad del Running amb la Marató a través d’un concurs de punts d’animació i una classificació de corredors fallers, i també altres accions durant l’any.
Marató al Col·le és una iniciativa educativa per a dinamitzar centres d’Educació Infantil i Educació Primària entorn del món del running i la Marató València per a conéixer la marató i aprendre jugant.
Amb “Els comerços també corren la Marató”, els comerciants del centre històric es bolquen amb la Marató València amb diferents iniciatives i animant el dia de la carrera.