x

Esdeveniments paral.lels

Paella Party reunix milers de corredors i acompanyants en la jornada prèvia a la Marató Valencia per a disfrutar del plat més internacional de València i fer la millor càrrega d’hidrats de carboni abans de córrer els millors 42 quilòmetres.

Breakfast Run és un entrenament que es fa el dia previ a la Marató Valencia, molt prop d’Expo Esport, que reunix corredors de múltiples països per a rodar 5 km i acabar amb un desdejuni amb productes típics de València.

Minimarató Valencia MAPFRE és una activitat paral·lela a la Marató Valencia, en la qual els més menuts corren pel pont d’eixida dels ‘majors’ en carreres de diferents distàncies segons la categoria dels ‘xicotets atletes’.

Marató al Col·le és una iniciativa educativa per a dinamitzar centres d’Educació Infantil i Educació Primària entorn del món del runningi la Marató de València per a conéixer la marató i aprendre jugant.

A través de l’activitat Els comerços també corren la Marató, els comerciants del centre històric es bolquen amb la Marató Valencia fent concursos d’aparadors, proporcionant informació i animant el dia de la carrera.
Music & Run posa el ritme i la música amb diferents concerts i DJ al costat de l’entrada a Expo Esport València, el lloc on arreplegar el dorsal i la bossa del corredor de la Marató i 10K Valencia Trinidad Alfonso.
Racó del Debutant és un espai de xarrades fetes per experts de diferents àrees (entrenament, salut, nutrició i cures del peu) perquè tots aquells que vagen a debutar en una marató ho facen tan bé com siga possible.
Running Faller unix les comissions de Valencia Ciudad del Running amb la Marató a través d’un concurs de punts d’animació i una classificació de corredors fallers, i també altres accions durant l’any.
Activitats infantils és l’esperit esportiu que caracteritza la carrera a peu, és el pretext perfecte per a impulsar activitats perquè disfruten els més menuts, que també són protagonistes d’activitats