x

Entitat Solidària

PallaSOSpital és l’entitat solidària amb la qual els corredors poden col·laborar de manera opcional i voluntària amb una donació de 3 euros, que se sumarà a la quantitat que aporte la Fundació Trinidad Alfonso en l’acció1€ per cada corredor que arribe a meta’ el pròxim 25 d’octubre de 2020.

PallaSOSpital és una associació no lucrativa que, des de 1999, alegra la vida dels xiquets i xiquetes hospitalitzats de la Comunitat Valenciana amb actuacions regulars de pallassos professionals, adaptades a cada xiquet i coordinades amb el personal sanitari. 


Compromís amb la societat

Amb el pas dels anys, el compromís social de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDPha anat creixent de manera paral·lela al seu creixement com a esdeveniment esportiu participatiu. La Sociedad Deportiva Correcaminos, com a organitzador de la prova, sempre ha vetlat perquè mantinga un fort compromís amb les diferents causes que reclama la societat.

A més de les aportacions voluntàries dels corredors participants en la prova i del compromís de la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la prova, que convertix en solidaritat les diferents iniciatives vinculades a la cultura de l’esforç, totes aquelles persones que vulguen col·laborar amb l’entitat solidària de la prova poden fer-ho a través del  dorsal solidari. Totes estes recaptacions són entregades a l’entitat solidària, una vegada conclòs l’esdeveniment.

A continuació detallem la relació d’aportacions solidàries de les últimes edicions:

ANY EDICIÓ ENTITAT SOLIDÀRIA QUANTITAT APORTADA
2011 21a CASA CARIDAD VALÈNCIA 2.745 €
2012 22a ASSOCIACIÓ PARKINSON- VALÈNCIA 11.029 €
2013 23a ASINDOWN -VALÈNCIA 12.526 €
2014 24a AECC – VALÈNCIA 13.230 €
2015 25a ASSOCIACIÓ DE FIBROSI QUÍSTICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA 13.684 €
2016 26a ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS D’ALZHEIMER VALÈNCIA (AFAV) 14.588 €
2017 27a ASSOCIACIÓ ESPERANÇA I SOMRIURE 17.702 €
2018 28a FUNDACIÓ ACAVALL 15.867 €
2019 29a FUVANE 18.332 €

Moltes maneres de col·laborar

1 € solidari per corredor que arribe a meta

La donació d’1 € solidari per cada corredor que arribe a la meta és potser l’acció més notòria que establix l’organització de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Un premi a l’esforç de cada corredor, impulsat i aportat per la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la prova, que transforma en solidaritat econòmica cap a l’entitat solidària el repte aconseguit per cada un dels corredors que arriben a la meta després de superar els 21.097 metres de carrera a peu.

Inscripció solidària

La inscripció és el primer pas de cara a la decisió de ser part en la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Així, cada corredor, en el seu procés personal d’inscripció, té la possibilitat de destinar una quantitat econòmica extra, destinada a l’entitat solidària de l’edició. La quantitat econòmica a donar és de 3 €.

A més, tots aquells que no vagen a córrer però vulguen fer una aportació a l’entitat solidària, poden fer-ho a través de la nostra inscripció solidària.

Quilòmetre solidari

Encara que esta acció no suposa una aportació econòmica per a l’entitat solidària, sí que guarda una estreta involucració emocional amb la carrera. L’últim quilòmetre de la mitja marató és l’inici del compte enrere per a aconseguir l’èxit. Per això la Fundació Trinidad Alfonso impulsa, juntament amb l’entitat solidària de cada edició, la creació d’un punt d’animació en estos metres finals, des del qual les persones vinculades a esta entitat agraïxen als corredors la seua solidaritat en forma d’ànims.

A banda de totes estes activitats esmentades, cada edició suposa un nou repte per a l’organització de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Així, el desenvolupament de noves activitats i compromisos a favor de l’entitat solidària és constant

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar