x

Entitat Solidària

Per a la pròxima edició de 2020, PayaSOSpital serà l’entitat solidària amb la qual els corredors que s’hi inscriguen poden col·laborar de manera opcional i voluntària en el procés d’inscripció amb una donació de 3 €, que se sumarà a la quantitat que aporte la Fundació Trinidad Alfonso en la seua acció ‘1 € per cada corredor que arribe a meta’.

PayaSOSpital és una associació no lucrativa que, des de 1999, alegra la vida dels xiquets i xiquetes hospitalitzats de la Comunitat Valenciana, amb actuacions regulars de pallassos professionals, adaptades a cada xiquet i coordinades amb el personal sanitari.

Amb el pas dels anys, el compromís social de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso ha anat creixent de manera paral·lela al seu creixement com a esdeveniment esportiu participatiu. La Sociedad Deportiva Correcaminos, com a organitzador de la prova, i igual que amb la marató, sempre ha vetlat perquè la Mitja Marató de la ciutat de València mantinguera un fort compromís amb les diferents causes que reclama la societat. L’obtenció d’estes quantitats econòmiques destinades a una finalitat social provenen principalment de dos fonts: d’una banda, de les aportacions voluntàries dels corredors que participen en la prova. I d’una altra banda, de l’aportació i compromís de la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la prova, que convertix en solidaritat les diferents iniciatives vinculades a la cultura de l’esforç. Totes estes recaptacions són entregades a l’entitat solidària, una vegada conclòs l’esdeveniment. A continuació detallem la relació d’aportacions solidàries de les últimes edicions:
ANYEDICIÓENTITAT SOLIDÀRIA DESTINATÀRIAQUANTITAT APORTADA
201121ºCASA CARIDAD VALENCIA2.745 €
201222ºASOCIACIÓN PARKINSON- VALENCIA11.029 €
201323ºASINDOWN -VALENCIA12.526 €
201424ºAECC – VALENCIA13.230 €
201525ªASOCIACIÓN DE FIBROSIS QUÍSTICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA13.684 €
201626ªASOCIACIÓN DE FAMILIARES DE ALZHEIMER VALENCIA (AFAV)14.588 €
201727ªASOCIACIÓN ESPERANZA y SONRISA17.702 €
2018 28ªFUNDACIÓN ACAVALL15.867 €
2019 29ªFUVANE18.332 €
D’altra banda, cal destacar que són múltiples les vies per mitjà de les quals es tendix la mà a la participació solidària. Així, estes són algunes de les diferents activitats que la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP vincula a favor de la seua entitat solidària:

Inscripció solidària

La inscripció és el primer pas de cara a la decisió de ser part en la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Així, cada corredor, en el seu procés personal d’inscripció, té la possibilitat de destinar una quantitat econòmica extra, destinada a l’entitat solidària de l’edició. La quantitat econòmica a donar és de 3 €.

1 € solidari per corredor que arribe a meta

La donació d’1 € solidari per cada corredor que arribe a la meta és potser l’acció més notòria que establix l’organització de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Un premi a l’esforç de cada corredor, impulsat i aportat per la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la prova, que transforma en solidaritat econòmica cap a l’entitat solidària el repte aconseguit per cada un dels corredors que arriben a la meta després de superar els 21.097 metres de carrera a peu.

Quilòmetre solidari

Encara que esta acció no suposa una aportació econòmica per a l’entitat solidària, sí que guarda una estreta involucració emocional amb la carrera. L’últim quilòmetre de la mitja marató és l’inici del compte enrere per a aconseguir l’èxit. És per això que la Fundació Trinidad Alfonso impulsa, juntament amb l’entitat solidària de cada edició, la creació d’un punt d’animació en estos metres finals, des del qual les persones vinculades a esta entitat agraïxen als corredors la seua solidaritat en forma d’ànims.

A banda de totes estes activitats esmentades, cada edició suposa un nou repte per a l’organització de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Així, el desenvolupament de noves activitats i compromisos a favor de l’entitat solidària és constant

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar