x

Entitat Solidària

FUVANE, la Fundació Valenciana per a la Neurorehabilitació, ha sigut designada per l’organització com l’entitat solidària oficial de la 29a edició de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. En FUVANE treballen perquè els xiquets amb paràlisi cerebral o patologies afins siguen membres actius de la societat.

FUVANE  du a terme un mètode de rehabilitació neuronal dirigit a xiquets/es i adolescents amb paràlisi cerebral i patologies afins, amb un mètode, Educació Conductiva o Mètode Petö, pioner a la Comunitat Valenciana. FUVANE treballa des del 23 d’abril de 2004 com a fundació sense ànim de lucre i des d’aleshores oferim tractaments neurorehabilitadors a persones menors d’edat amb capacitats motores limitades a causa de determinades patologies, lesions o seqüeles; generalment a xiquets/es i adolescents afectats de Paràlisi Cerebral Infantil (PCI).

Les aportacions solidàries dels corredors en la inscripció a la Mitja Marató, així com l’aportació de la Fundació Trinidad Alfonso amb l’acció “1 € per corredor”, per cada participant que arribe a meta el pròxim 27 d’octubre de 2019 serà entregat a FUVANE.

Amb el pas dels anys, el compromís social de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso ha anat creixent de manera paral·lela al seu creixement com a esdeveniment esportiu participatiu. La Sociedad Deportiva Correcaminos, com a organitzador de la prova, i igual que amb la marató, sempre ha vetlat perquè la Mitja Marató de la ciutat de València mantinguera un fort compromís amb les diferents causes que reclama la societat.

L’obtenció d’estes quantitats econòmiques destinades a una finalitat social provenen principalment de dos fonts: d’una banda, de les aportacions voluntàries dels corredors que participen en la prova. I d’una altra banda, de l’aportació i compromís de la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la prova, que convertix en solidaritat les diferents iniciatives vinculades a la cultura de l’esforç. Totes estes recaptacions són entregades a l’entitat solidària, una vegada conclòs l’esdeveniment.

A continuació detallem la relació d’aportacions solidàries de les últimes edicions:

ANY EDICIÓ ENTITAT SOLIDÀRIA DESTINATÀRIA QUANTITAT APORTADA
2011 21º CASA CARIDAD VALENCIA 2.745 €
2012 22º ASOCIACIÓN PARKINSON- VALENCIA 11.029 €
2013 23º ASINDOWN -VALENCIA 12.526 €
2014 24º AECC – VALENCIA 13.230 €
2015 25ª ASOCIACIÓN DE FIBROSIS QUÍSTICA DE LA COMUNITAT VALENCIANA 13.684 €
2016 26ª ASOCIACIÓN DE FAMILIARES DE ALZHEIMER VALENCIA (AFAV) 14.588 €
2017 27ª ASOCIACIÓN ESPERANZA y SONRISA 17.702 €
2018 28ª FUNDACIÓN ACAVALL 15.867 €

D’altra banda, cal destacar que són múltiples les vies per mitjà de les quals es tendix la mà a la participació solidària. Així, estes són algunes de les diferents activitats que la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP vincula a favor de la seua entitat solidària:

Inscripció solidària

La inscripció és el primer pas de cara a la decisió de ser part en la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Així, cada corredor, en el seu procés personal d’inscripció, té la possibilitat de destinar una quantitat econòmica extra, destinada a l’entitat solidària de l’edició. La quantitat econòmica a donar és de 3 €.

1 € solidari per corredor que arribe a meta

La donació d’1 € solidari per cada corredor que arribe a la meta és potser l’acció més notòria que establix l’organització de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Un premi a l’esforç de cada corredor, impulsat i aportat per la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de la prova, que transforma en solidaritat econòmica cap a l’entitat solidària el repte aconseguit per cada un dels corredors que arriben a la meta després de superar els 21.097 metres de carrera a peu.

Quilòmetre solidari

Encara que esta acció no suposa una aportació econòmica per a l’entitat solidària, sí que guarda una estreta involucració emocional amb la carrera. L’últim quilòmetre de la mitja marató és l’inici del compte enrere per a aconseguir l’èxit. És per això que la Fundació Trinidad Alfonso impulsa, juntament amb l’entitat solidària de cada edició, la creació d’un punt d’animació en estos metres finals, des del qual les persones vinculades a esta entitat agraïxen als corredors la seua solidaritat en forma d’ànims.

A banda de totes estes activitats esmentades, cada edició suposa un nou repte per a l’organització de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Així, el desenvolupament de noves activitats i compromisos a favor de l’entitat solidària és constant

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar