x

Més de 5.000 corredors gaudixen del cor de Valencia Ciudad del Running en la Volta de les Falles

4 octubre, 2015

La Volta a Peu de les Falles “Col·legi Art Major de la Seda”, huitena prova del Circuit Divina Pastora Seguros de Carreres Populars Ciutat de València, reunia més de 5.000 corredors que no s’han volgut perdre l’oportunitat de gaudir d’esta carrera que discorre pel centre històric de València. La Fallera Major de València, Estefanía López, acompanyada de la Fallera Major Infantil, María Donderis, ha sigut l’encarregada de donar l’eixida.

[vcr_youtube url=”https://youtu.be/uoslYzgjLm0″][vcr_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Y89MwabN–8″][/vcr_youtube]

Igual que en la Volta a Peu als barris de Sant Marcel·lí i Sant Isidre, anterior carrera del Circuit, el Serrano Club de Atletismo ha fet doblet amb els triomfs de Mohammed Mohattane i Marta Esteban. Mohattane, amb un temps de 18:48, s’ha imposat a Hicham Ettaichmi que, després de creuar l’arc de meta en 19:07, ha quedat en segona posició. Per darrere d’ell ha quedat Salvador González (19:15).

En categoria femenina, Marta Esteban ha sigut, una vegada més, la més ràpida a completar el traçat, amb un temps de 21:55. La segona plaça ha sigut per a María José Casinos, que ha detingut el crono en 23:26, mentres que María Ángeles Ruiz (23:31) ha quedat tercera a tan sols cinc segons de diferència de la segona classificada.

Consulta la classificació de la VI Volta a Peu de les Falles.

La Volta a Peu de les Falles de València “Col·legi Art Major de la Seda” és la huitena prova d’un Circuit que encara ja la recta final. La següent prova serà la XV Volta a Peu al Cabanyal, el 8 de novembre i, unes setmanes més tard, la Volta a peu Solidària “És Possible” tancarà l’onzena edició este Circuit que reunix una mitjana de 6.210 corredors per prova.

[vcr_custom_gallery source=”media: 9211,9210,9209″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar