x

Descarrega app Mitja Marató Valencia

APP

Oficial

Descobrix totes les novetats de la carrera i el seguiment en viu de corredors

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP disposa de l’aplicació per a dispositius mòbils de la prova  perquè tots els corredors, amics i familiars puguen disfrutar de tota la informació referent a l’esdeveniment.

Amb un disseny senzill, atractiu imolt intuïtiu, l’app de la Mitja Marató Valencia oferix als corredors i usuaris la possibilitat de conéixer la informació més rellevant sobre la mitja marató que se celebrarà el 27 d’octubre en Valencia Ciudad del Running

Què oferix l’app de la Mitja Marató Valencia?

Tracking en viu

L’app oferix la possibilitat de seguir el transcurs de la carrera del corredor que tu tries. Així, amb la utilitat trackingen viu, pots seguir la carrera de qualsevol participant de la Mitja Marató Valencia, i també pots saber a quina velocitat corre.

Notícies i novetats sobre la prova

Trobaràs un enllaç directe a la pàgina web per a conéixer les notícies més recents de la prova i estar sempre informat de totes les novetats de la mitja marató més ràpida del món i els millors 21.097,5 metres d’Espanya, segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

Mapa del recorregut

Coneix la mitja marató més ràpida del món en dones (1:04:51, 2017 – 58:18, 2018) i descobrix tots els detalls de la prova de 21 quilòmetres valenciana.

Millors vídeos

A més de córrer ràpid, a València disfrutes de cada un dels metres recorreguts gràcies als més de 40 punts d’animació i l’increïble ambient que t’acompanyarà fins a la meta.

Selfies

Amb l’app, pots pujar el teu selfiei compartir-lo amb la resta dels corredors per a anar creant un gran ambient durant els mesos previs a la prova.

Classificacions

Una vegada acabada la prova, en l’app també podràs tindre accés directe a les classificacions de la Mitja Marató Valencia.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar