x

Descarrega app Mitja Marató Valencia

APP

Oficial

Descobrix totes les novetats de la carrera i el seguiment en viu de corredors

Medio Maratón Valencia APP

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP disposa de l’aplicació per a dispositius mòbils de la prova  perquè tots els corredors, amics i familiars puguen disfrutar de tota la informació referent a l’esdeveniment.

Amb un disseny senzill, atractiu imolt intuïtiu, l’app de la Mitja Marató Valencia oferix als corredors i usuaris la possibilitat de conéixer la informació més rellevant sobre la mitja marató que se celebrarà el 24 d’octubre en Valencia Ciudad del Running

Què oferix l’app de la Mitja Marató Valencia?

Tracking en viu

L’app oferix la possibilitat de seguir el transcurs de la carrera del corredor que tu tries. Així, amb la utilitat trackingen viu, pots seguir la carrera de qualsevol participant de la Mitja Marató Valencia, i també pots saber a quina velocitat corre.

Notícies i novetats sobre la prova

Trobaràs un enllaç directe a la pàgina web per a conéixer les notícies més recents de la prova.

Mapa del recorregut

Coneix la mitja marató més ràpida del món.

Selfies

Amb l’app, pots pujar el teu selfie i compartir-lo amb la resta dels corredors.

Classificacions

Una vegada acabada la prova, en l’app també podràs tindre accés directe a les classificacions de la Mitja Marató Valencia.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar