x

València ja respira Marató València: quasi mil corredors entrenant junts

25 octubre, 2015

S’acosta la Marató de València. I des de fa setmanes, milers de corredors en Valencia Ciudad del Running es preparen per al gran repte de l’any. I una bona mostra que la ciutat comença ja respirar l’ambient de la gran cita atlètica de l’any ha sigut la resposta de tots els grups i clubs d’entrenament a la quedada per al Long Run XXL VLC 2015.

Un entrenament d’agermanament a la ciutat, amb eixida davall del pont de l’Exposició i rumb al Saler, i tornada, per a fer més fàcil la tirada més llarg del pla d’entrenament de cada un dels corredors, siga quin siga el seu nivell.

IMG_6532

30 quilòmetres per davant. 42 clubs i equips. I uns 900 corredors (dels 1.242 dorsals que es van repartir) per a gaudir junts d’este entrenament llançat per ritmes i amb representació de tots els col·lectius i equips de la ciutat i alguns de fora. Per davant, una tirada llarga organitzada, amb avituallaments líquids i final, en esta quedada coordinada pels clubs més nombrosos de la ciutat: Redolat Team, Team 3Fdc, Runners Ciutat de València, Never Stop Running i Blue Line.

A final, tots els corredors i equips van compartir quilòmetres… com faran el pròxim 15 de novembre en el repte dels 42 quilòmetres. Un dia abans, València viurà un altre entrenament multitudinari com és el BreakFast Run, que tindrà lloc al Circuit 5K. Els participants en este llarg d’entrenament van rebre la informació per a apuntar-se al BreakFast Run amb esmorzar inclòs per tan sol 1 euro.

[vcr_custom_gallery source=”media: 10371,10372,10373″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]

Notícies relacionades