x
5 de Desembre de 2021
Dies
Hores
Mins
Secs

Voluntariat

No tot és córrer. Un també pot participar en la Marató València Trinidad Alfonso EDP d’una forma diferent. Pots posar-te les sabatilles, la samarreta tècnica i anar a la carrera, però quedant-te en el costat de l’organització.

Amb el propòsit de seguir creixent al costat de la prova i la ciutat, cada vegada pren més rellevància la figura del voluntariat en la Marató València Trinidad Alfonso EDP. És per açò, que l’organització posa a la disposició de tot aquell ciutadà interessat, la possibilitat de registrar-se per a participar com a voluntari i viure la prova des de dins.

Gran part de l’èxit de la marató passa no solament per l’exigència esportiva, sinó també, per l’èxit organitzatiu de la mateixa. Tant la carrera com a qual, com els avituallaments, les animacions, l’Expo deporte València o les activitats paral·leles, necessiten de la mà i el compromís de la ciutat i els seus ciutadans. Un esforç diferent i de caràcter altruista, però que comporta una gran satisfacció per ajudar activament als herois que creuaran la meta.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/maraton/info-ciudadana-maraton/formulario-voluntariado/” target=”blank” background=”#e30513″ color=”#171414″ size=”18″ wide=”yes” center=”yes” radius=”25″ icon=”icon: share-square-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripció Voluntariat Marató[/vcr_button]

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar