x

On córrer

València presenta unes condicions excel·lents la major part de l’any per a la pràctica esportiva a l’aire lliure i, especialment, la carrera a peu. València Ciutat del Running oferix als seus veïns, visitants o turistes una àmplia varietat de zones per a córrer, sempre marcades per conceptes claus per a la població runner: temperatures agradables (300 dies de sol i 19é de temperatura) i altimetria pràcticament plana.

El Jardí del Túria és el cor verd de la ciutat i també l’artèria principal d’una ciutat que viu per i per al running.

Més de quasi 9 quilòmetres d’asfalt, terra o zones verdes per a córrer en diferents superfícies que acolliran el ‘Circuit 5K Jardí del Turia’, que començarà a construir-se en breu gràcies a l’aportació de la Fundació Trinidad Alfonso, que costejarà la seua construcció i manteniment durant els deu pròxims anys.

Altres zones d’enorme atractiu turístic com la Marina Real Joan Carles I, el Passeig Marítim junt amb les platges d’El Cabanyal o la Malva-rosa i la zona de la devesa d’El Saler són més opcions perquè els corredors locals o visitants puguen practicar la seua afició preferida amb tot tipus de comoditats

En esta secció de València Ciutat del Running vos anirem detallant les diferents zones per a córrer, entrenar i preparar les nombroses proves populars que es repartixen al llarg dels dotze mesos de l’any.

Localitza totes les rutes en el teu mòbil

Coneix més rutes de running per València

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar