x

Presentació

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso EDP s’ha convertit en la carrera més ràpida del món i en una de les grans cites de la tardor per a corredors nacional i internacionals. Oferix una distància de 21.097,5 m en hòmens i dones per un recorregut espectacular pel centre de València.

L’any 2014 es va convertir en la mitja marató més ràpida d’Espanya (Abraham Cheroben, 58:48) i el 22 d’octubre de 2017 en la més ràpida del món en categoria femenina (Joyciline Jepkosgei, 1:04:51)

Les seues xifres són espectaculars i milloren any rere any. En 2018, un total de 13.827 corredors van acabar la prova; durant sis anys consecutius ha sigut la mitja marató més ràpida d’Espanya, i ha aconseguit baixar de l’hora durant les últimes huit edicions. A més, en l’última, 10 atletes van travessar la meta per davall dels 60 minuts

Entre tots estos números cal destacar que la Mitja Marató Valencia és la carrera més ràpida del món. En 2017, ho va aconseguir en categoria femenina quan Joyciline Jepkosgei va travessar la línia de meta amb un temps d’1:04:51.

A més, l’RFEA ha designat esta prova com la millor del territori nacional en esta distància. En 2020 formarà part del SuperHalfs.

 

Les millors imatges de la Mitja Marató València

Eixida

Carrera

Meta

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar