x

Presentació

Valencia Ciudad del Running naix per a donar cobertura a tots els esdeveniments del running que se celebren a la ciutat. Situa València en el mapa mundial del running i és una ferramenta que oferix informació útil i pràctica vinculada a temes d’atletisme: organització de grups de corredors, pròximes carreres, rutes per a córrer o on poder allotjar-se i menjar.

VCR va més enllà de les pròpies carreres que es puguen disputar un cap de setmana i pretén ser l’aglutinador del moviment runner d’una ciutat bolcada amb la carrera a peu.

Valencia Ciudad del Running és un nou concepte de ciutat. No és un gran esdeveniment, sinó una ciutat convertida en una gran carrera. Es tracta d’un concepte estratègic que pretén unir esforços en la consolidació de la ciutat com a referència internacional en la pràctica de l’atletisme popular i carreres de fons

Esta iniciativa compta amb la col·laboració principal de la Fundació Trinidad Alfonso i l’organització de l’Ajuntament de València i la SD Correcaminos, i aglutinarà les proves més internacionals de la ciutat: Mitja Marató Trinidad Alfonso, Marató València Trinidad Alfonso i el 10K València Trinidad Alfonso.

Valencia Ciudad del Running és açò… i molt més.

Documental de Valencia Ciudad del Running

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar