x

València Ciutat del Running viatja per primera vegada a les fires del corredor de Praga i d’Estocolm al maig

5 maig, 2016

València Ciutat del Running apura les últimes setmanes abans de l’arribada de l’estiu. Així, les seues carreres de referència – Marató, Mitja Marató i 10K València Trinidad Alfonso – tindràn presència en les fires del corredor corresponents a les maratons de Praga i Estocolm, on es mostraran les bondats de València per a la pràctica esportiva de les carreres a peu en general, així com tot el relacionat amb estes grans proves, en el seu primer any amb el reconeixement de Gold Label de la IAAF.
12718084_1241967619164931_2156173834943679848_n

 

En concret, la Ciutat del Running farà la seua primera parada a principis de mes a Praga. Aixi doncs, Marató, Mitja Marató i 10K València Trinidad Alfonso s’estrenaran en la República Txeca, un dels països amb major tradició runner, ja que compta ams fins a cinc proves amb Etiqueta d’Or de la IAAF. El caixé de la Marató de Praga implica un límit de 10.000 corredors que any rer any plenen els carrers de la capital txeca i es bolquen amb un esdeveniment al qual dona suport tota la ciutat.
Per la seua banda, l’altra destinació del mes per a les grans proves de la ciutat – juntament amb la resta de carreres – serà Estocolm. La marató de la capital sueca acull en cada edició a més de 20.000 corredors en el que ells anomenen “la festa del running nòrdic”. De fet, els carrers de la capital de Suècia es paralitzen en el dia de la prova per a animar a els milers de runners que tracten de superar els 42.195 metres.
Amb tot, més de 50.000 persones podran visitar l’estand de València Ciutat del Running, on tindran l’oportunitat de concretar el seu viatge des de qualsevol part del món – tant desplaçament com a estada –, optar a promocions i rebre facilitats per a les inscripcions en Marató, Mitja Marató i 10k València Trinidad Alfonso. Paral·lelament, la plataforma www.welcometovalencia.com ofereix açò mateix amb nomes un clic.

IMG_8129

Notícies relacionades