x

Brooks posa València als teus peus amb l’Edició especial de la nova Glycerin 14

16 abril, 2016

Brooks celebrará el 14 aniversari de la Glycerin juntament l’Edició de la Marató València Trinidad Alfonso 2016. La unió fa la força i en esta ocasió a les prestacions i característiques de la Glycerin 14 se li afegix un disseny especial i específic. Al 2016 Brooks posa València als teus peus.

L’edició especial València Glycerin 14 commemora l’acord de patrocini entre l’organització de la Marató de València, que se celebrarà el pròxim 20 de novembre de 2016, i la marca específica d’atletisme. La sabatilla presenta un disseny cent per cent mediterrani amb els elements més característics de la ciutat Valenciana.

Gaudix de l’Edició Especial València Glycerin 14. Una sabatilla amb màxim amortiment i disseny. Sent la comoditat calçant-les mentre lluixes els colors típics de la terra valenciana. En cada pas t’acompanyarà el confort de la sabatilla així com els elements clàssics de València: la paella, les falles, la platja i l’esport formen part del disseny d’este 14 aniversari de la Glycerin.

El llançament de la sabatilla està previst per a l’1 de juliol de 2016 però es pot reservar la Glycerin 14 València a partir del 10 de març. Per a veure el llistat de les tendes on poder adquirir el producte pots fer la consulta a Brooksrunning.es.

A més a més amb la compra de l’Edició Especial Glycerin 14 València et regalem un dorsal per a la Marató de València Trinidad Alfonso; recorda València Ciutat del Running, València als teus peus.

Maratón Valencia Trinidad Alfonso es una cita obligada para los amantes del running

Notícies relacionades