x

València conquista Boston i viceversa

19 maig, 2016

Una ciutat que viu per i per a córrer durant dies. Així és Boston en la vespra de la seua marató, el més antic del circuit mundial. De fet, ha celebrat en 2016 el seu 120º aniversari i este marc ha sigut idoni perquè les grans proves de València s’hagen presentat per primera vegada a l’altre costat de l’oceà Atlàntic. Així, milers de visitants han passat per la fira del corredor de la ciutat nord-americana, on han tingut una primera presa de contacte amb Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso.

Pam a pam, en primer lloc, els esdeveniments de la coneguda com a Ciutat del Running, tots dos guardonats amb la Gold Label (Etiqueta d’Or) de la IAAF, han collit molt bones impressions entre el públic. Condicions climatològiques, traçat del recorregut, animacions al llarg del mateix i resposta ciutadana han sigut alguns dels punts que més han cridat l’atenció dels runners de diferents nacionalitats que allí es van congregar el cap de setmana passat.

Per la seua banda, l’equip de les carreres organitzades per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València també ha tingut l’oportunitat de coneixer en primera persona l’ambient bostonià, el qual ha estat marcat per una ciutat bolcada íntegrament en la celebració de la marató, que enguany ha sumat més de 30.000 participants entre totes les seues categories. No quedava racó sense una menció a la carrera en si, un missatge per als seus corredors i un record per a les víctimes de l’atemptat patit al 2013. Tot açò, baix unes estrictes mesures de seguretat per a garantir el desenvolupament sense incidents de la prova.

Amb tot, Marató i Mitja Marató València Trinidad Alfonso han inclos en la seua gira una de les destinacions més prestigioses de l’àmbit runner, la qual s’afegix a altres grans ciutats com París, Rotterdam, Berlín, Londres o Madrid.

Cal recordar que els corredors que visiten l’estand de la Ciutat del Running en totes les seues incursions per l’estranger disposen de promocions i facilitats tant per a inscriure’s com per a desplaçar-se per ambdues proves valencianes, que ja compten amb més d’1.800 inscrits provinents de 53 països diferents.

Boston 08

Notícies relacionades