x

Procés de confirmació de plaça per a corredors amb inscripció per a 2021

7 juny, 2021

PROCÉS TANCAT EL 30/06/21

L’organització de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP obri el procés de confirmació de plaça per als corredors inscrits en la carrera en 2020 que van decidir traslladar el seu dorsal a 2021.

La carrera se celebrarà el 5 de desembre, però ho farà amb unes restriccions de cens i exigint a càrrec del participant el compliment de requisits individuals de salut que l’organització determine amb la finalitat de garantir estar lliure de COVID-19. Requisits que, per desgràcia, no podem detallar encara, ja que no han sigut definits, perquè, a uns mesos vista, és impossible conéixer la situació COVID-19 exacta de la pròxima tardor. Fins a setembre no sabrem si serà necessari estar vacunat, presentar una PCR o un test d’antígens negatiu, o complir diverses d’estes condicions al mateix temps.

Vam fer una enquesta als participants i hem aprés que eixa incertesa sobre requisits, sumada al temps transcorregut des que cada corredor es va registrar, provoca que molts atletes ja no volen participar en 2021.

Ara arriba el moment de dimensionar la carrera de 2021 i necessitem conéixer qui vol córrer i qui no vol fer-ho entre tots els participants que van traslladar la inscripció a 2021.

Per això, sol·licitem als corredors que confirmen la intenció de participar en la carrera enguany o, per contra, trien l’opció de devolució de l’import de la seua inscripció, completant el número de compte bancari per a fer-los la transferència del 100 % de l’import durant els següents 30 dies. En cap cas es podrà traslladar la plaça per a l’edició de 2022, ni cedir el dorsal a un tercer.

Tots els corredors que vulguen córrer en 2021 ho han de confirmar abans del 30 de juny, perquè l’organització puga treballar amb el temps suficient l’ordenació dels censos i presència de milers de corredors de manera segura per a tots.

Els participants que no ratifiquen mitjançant la plataforma d’inscripció de la Marató València que volen córrer enguany abans del 30 de juny no podran mantindre la plaça per a enguany, però podran recuperar el 100 % de l’import de la seua inscripció en el mateix moment en què ho manifesten.

Tots els corredors que confirmen que volen córrer enguany dins del termini previst tindran la seua plaça reservada, encara que, si arribada la data de celebració de la prova, les mesures o recomanacions de les autoritats sanitàries impedixen que la carrera se celebre amb el nombre de corredors inscrits en eixe moment, l’organització farà un sorteig entre els corredors inscrits i els guanyadors seran els quí podran participar en la prova, i aleshores es tornaran els diners a aquells que no hagen resultat guanyadors en el sorteig.

En qualsevol cas, l’organització continuarà oferint a tots els corredors l’opció de sol·licitar la baixa per qualsevol motiu, i podran recuperar el 100 % de l’import de la inscripció fins al 1 d’Octobre.

Noves inscripcions per a Marató València

L’organització obrirà enguany, pròximament, una Llista d’espera amb la intenció de poder atendre altes de corredors si el nombre de baixes permet fer noves inscripcions, però mantenint sempre el màxim cens que s’ha proposat ordenar i que ja es treballa amb les autoritats sanitàries i administratives. 

Les possibles noves inscripcions s’atendran en rigorós ordre de registre en la llista d’espera, però estar apuntat en esta llista no garantix la plaça per a la carrera enguany o les pròximes edicions.

Notícies relacionades