x

Naix Maratón Valencia Virtual 4 The Planet, 4 dies per a córrer i el planeta com a circuit

1 juny, 2021

Els corredors de tot el món tenen des de hui un nou repte amb el qual posar-se a prova, la MARATÓ VALENCIA TRINIDAD ALFONSO EDP VIRTUAL 4 THE PLANET, una carrera virtual amb el segell de qualitat de la Marató València, però que permet córrer durant quatre dies en qualsevol lloc del planeta.

Les inscripcions per a la prova ja estan a la venda amb dos modalitats, el Digital Pack, que costa 9 euros, i el Premium Pack, que des de 45 euros inclou una caixa que tindrà una camiseta del patrocinador tècnic de la carrera, New Balance, la medalla especial Virtual 4 The Planet i altres detalls i avantatges. Este últim, a més, atorga inscripció preferencial per a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP 2022 (presencial) i hi ha inscripcions limitades en esta modalitat. 

La MARATÓN VALENCIA VIRTUAL 4 THE PLANET 2021 pot completar-se en una o diverses sessions –tu decidixes quants quilòmetres fas cada dia– que al final han de sumar 42,195 km. Els dies per a participar seran del 2 al 5 de desembre.

Virtual Maratón Valencia 2021Una experiència única amb la qualitat València

Per a ajudar el corredor, MARATÓN VALENCIA VIRTUAL 4 THE PLANET posa al servei de tots aquells que s’apunten a la prova avantatges i serveis especials que convertiran la seua experiència en única. Tots els inscrits tindran accés exclusiu a l’app +42K València desenvolupada per Runnea, en la qual trobaran un pla d’entrenament personalitzat elaborat pel nostre entrenador oficial, José Garay, del Serrano CA, així com consells nutricionals, sortejos, reptes setmanals i premis per aconseguir-los. 

Per als qui trien el Premium Pack, a més, rebran a casa de la mà d’MRW, transport oficial de la Marató València, la caixa d’esta modalitat virtual. A més dels altres detalls, este enviament inclou la camiseta New Balance, que el corredor podrà triar amb mànega curta o tirants, en patronatge d’home o dona.

El primer inscrit de cada país té premi

Per a fomentar la participació global en la MARATÓN VALENCIA VIRTUAL 4 THE PLANET, la primera persona de cada un dels països del món que s’apunte a la prova comprant el Digital Pack (9 euros) rebrà en uns dies un codi per a poder convidar a qui vulga a córrer.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar