x

Naix Maratón Valencia Virtual 4 The Planet, 4 dies per a córrer i el planeta com a circuit

1 juny, 2021

Els corredors de tot el món tenen des de hui un nou repte amb el qual posar-se a prova, la MARATÓ VALENCIA TRINIDAD ALFONSO EDP VIRTUAL 4 THE PLANET, una carrera virtual amb el segell de qualitat de la Marató València, però que permet córrer durant quatre dies en qualsevol lloc del planeta.

Les inscripcions per a la prova ja estan a la venda amb dos modalitats, el Digital Pack, que costa 9 euros, i el Premium Pack, que des de 45 euros inclou una caixa que tindrà una camiseta del patrocinador tècnic de la carrera, New Balance, la medalla especial Virtual 4 The Planet i altres detalls i avantatges. Este últim, a més, atorga inscripció preferencial per a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP 2022 (presencial) i hi ha inscripcions limitades en esta modalitat. 

La MARATÓN VALENCIA VIRTUAL 4 THE PLANET 2021 pot completar-se en una o diverses sessions –tu decidixes quants quilòmetres fas cada dia– que al final han de sumar 42,195 km. Els dies per a participar seran del 2 al 5 de desembre.

Virtual Maratón Valencia 2021Una experiència única amb la qualitat València

Per a ajudar el corredor, MARATÓN VALENCIA VIRTUAL 4 THE PLANET posa al servei de tots aquells que s’apunten a la prova avantatges i serveis especials que convertiran la seua experiència en única. Tots els inscrits tindran accés exclusiu a l’app +42K València desenvolupada per Runnea, en la qual trobaran un pla d’entrenament personalitzat elaborat pel nostre entrenador oficial, José Garay, del Serrano CA, així com consells nutricionals, sortejos, reptes setmanals i premis per aconseguir-los. 

Per als qui trien el Premium Pack, a més, rebran a casa de la mà d’MRW, transport oficial de la Marató València, la caixa d’esta modalitat virtual. A més dels altres detalls, este enviament inclou la camiseta New Balance, que el corredor podrà triar amb mànega curta o tirants, en patronatge d’home o dona.

El primer inscrit de cada país té premi

Per a fomentar la participació global en la MARATÓN VALENCIA VIRTUAL 4 THE PLANET, la primera persona de cada un dels països del món que s’apunte a la prova comprant el Digital Pack (9 euros) rebrà en uns dies un codi per a poder convidar a qui vulga a córrer.

Notícies relacionades