x

FAQ Llista d’espera Marató València

La llista d’espera de la Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich oferix als corredors interessats a participar l’opció d’aconseguir un dorsal (190 €) gràcies a les baixes per lesió o assegurança contractades que vagen produint-se.

Qualsevol persona que vulga córrer la Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich 2024 pot optar a inscriure’s en la llista d’espera a través d’este enllaç. Una vegada inscrit rebràs un correu de confirmació des del qual podràs comprovar la teua posició en la llista d’espera.

Nota: Segons el teu servidor de correu és possible que la confirmació puga arribar-te a la safata de no desitjat, per favor, revisa-la.

Et recomanem que afiges a la teua llista de contactes el compte de correu electrònic: inscripciones@valenciaciudaddelrunning.com

Per a inscriure’t necessites DNI o passaport, data de naixement, adreça electrònica i nom complet de la persona que vol córrer.

Estes dades no es podran modificar posteriorment en el procés d’inscripció, per a evitar que un corredor s’apunte amb dades de diverses persones.

No, però una vegada es faça la sol·licitud a la llista d’espera es farà una retenció de 5 euros en la teua targeta de crèdit durant 7 dies.

Passat este període, l’import s’alliberarà automàticament. Això significa que no et cobrarem res pel registre en la llista. Si fas la inscripció abans d’estos 7 dies, abonaràs l’import íntegre de la inscripció (190 €), perquè el desbloqueig el fa automàticament l’entitat financera al final del termini.

La persona que s’inscriga a la llista d’espera haurà de ser la mateixa que córrega en cas d’obtindre un dorsal. Les dades no es podran modificar posteriorment en el procés d’inscripció, per a evitar que un corredor s’apunte amb dades de diverses persones.

Una vegada estigues apuntat rebràs un correu de confirmació d’entrada en la llista d’espera i la teua posició en esta llista, segons rigorós ordre d’inscripció.

Conforme es vagen alliberant els dorsals per les baixes de corredors ja inscrits, el sistema els anirà assignant a les sol·licituds en llista d’espera, sempre per rigorós ordre cronològic. Quan siga el teu torn, t’arribarà un correu electrònic i tindràs 48 hores per a formalitzar el teu registre.

Sí, quan arribe el teu torn t’enviarem un correu electrònic amb les instruccions perquè pugues inscriure’t a la prova i tindràs 48 hores per a fer-ho.

En el correu de confirmació d’inscripció a la llista d’espera tens un enllaç en el qual podràs consultar el teu lloc en la llista en qualsevol moment.

Si una vegada rebut el correu electrònic que indica que hi ha un dorsal disponible per a tu no fas la teua inscripció abans de 48 hores, este dorsal torna a alliberar-se i passa a la següent persona de la llista d’espera.