x

La Mitja Marató i la Marató València renoven la confiança en Transvia per a la gestió turística dels seus esdeveniments

17 juny, 2021

Després de la confirmació per part de l’Organització de la Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP que les carreres se celebraran amb participació popular en les dates previstes de 2021, 24 d’octubre i 5 de desembre, respectivament, les dos proves han segellat una nova renovació entre Transvia Sport i l’SD Correcaminos per a continuar treballant estretament en la gestió i el tracte atent de tots els corredors que viatgen a Valencia Ciudad del Running per a participar en les dos millors carreres d’Espanya.

Des del portal www.welcometovalencia.com, Transvia Sport, marca especialitzada en turisme esportiu de l’empresa valenciana Transvia, posa a disposició dels corredors i els seus acompanyants una àmplia oferta hotelera i de servicis especialment adaptats a les seues necessitats. Devolució de l’import de la reserva en cas de lesió, trasllat gratuït des de l’hotel a l’eixida i a la tornada el dia de la carrera, late check out fins a les 16.00 hores o desdejuni adaptat des de les 05.30 hores, són alguns dels valors afegits inclosos, en els més de 70 establiments que componen l’oferta turística a València.

Welcome To Valencia

 

Paco Borao, president d’SD Correcaminos, i José Mas, director de Transvia – Mucho más que viajes, van renovar este acord que des de 2014 vincula Transvia Sport com a agència de viatges coordinadora de l’atenció i la gestió dels assistents a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP.

Acord SDC Transvia

Sobre Transvia Sport

Es tracta de la divisió més inquieta de Transvia – Mucho más que viajes. L’empresa ha desenvolupat diverses línies de negoci especialitzades en diferents àrees turístiques. En este cas, Transvia Sport gestiona la coordinació turística d’esdeveniments esportius o competicions, i atén les necessitats de qualsevol disciplina com a consultora referent en servicis esportius.

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar