x

La Mitja Marató i la Marató València renoven la confiança en Transvia per a la gestió turística dels seus esdeveniments

17 juny, 2021

Després de la confirmació per part de l’Organització de la Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP que les carreres se celebraran amb participació popular en les dates previstes de 2021, 24 d’octubre i 5 de desembre, respectivament, les dos proves han segellat una nova renovació entre Transvia Sport i l’SD Correcaminos per a continuar treballant estretament en la gestió i el tracte atent de tots els corredors que viatgen a Valencia Ciudad del Running per a participar en les dos millors carreres d’Espanya.

Des del portal www.welcometovalencia.com, Transvia Sport, marca especialitzada en turisme esportiu de l’empresa valenciana Transvia, posa a disposició dels corredors i els seus acompanyants una àmplia oferta hotelera i de servicis especialment adaptats a les seues necessitats. Devolució de l’import de la reserva en cas de lesió, trasllat gratuït des de l’hotel a l’eixida i a la tornada el dia de la carrera, late check out fins a les 16.00 hores o desdejuni adaptat des de les 05.30 hores, són alguns dels valors afegits inclosos, en els més de 70 establiments que componen l’oferta turística a València.

Welcome To Valencia

 

Paco Borao, president d’SD Correcaminos, i José Mas, director de Transvia – Mucho más que viajes, van renovar este acord que des de 2014 vincula Transvia Sport com a agència de viatges coordinadora de l’atenció i la gestió dels assistents a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP.

Acord SDC Transvia

Sobre Transvia Sport

Es tracta de la divisió més inquieta de Transvia – Mucho más que viajes. L’empresa ha desenvolupat diverses línies de negoci especialitzades en diferents àrees turístiques. En este cas, Transvia Sport gestiona la coordinació turística d’esdeveniments esportius o competicions, i atén les necessitats de qualsevol disciplina com a consultora referent en servicis esportius.

Notícies relacionades