x

Descarrega’t l’aplicació de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP

11 novembre, 2015

La Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP disposa d’una aplicació per a dispositius mòbils de la prova perquè tots els corredors, amics i familiars puguen disfrutar de tota la informació sobre l’esdeveniment.

meta-maraton-valencia

Què oferix l’app de la Marató Valencia?

Amb un disseny senzill, atractiu i molt intuïtiu, l’app de la Marató Valencia oferix als corredors i als usuaris la possibilitat de conéixer la informació més rellevant sobre la millor marató d’Espanya. A més de mostrar un compte enrere i el temps a València en l’app trobaràs:

Tracking en viu

L’app oferix la possibilitat de seguir el transcurs de la carrera del corredor que tu tries. Així, amb la utilitat tracking en viu, pots seguir la carrera de qualsevol participant de la Marató o de la 10K Valencia, i també pots saber a quina velocista corre.

Notícies i novetats sobre la prova

Trobaràs un enllaç directe a la pàgina web per a conéixer les notícies més recents de la prova i estar sempre informat de totes les novetats de la marató que correràs el pròxim 2 de desembre en Valencia Ciudad del Running.

Mapa del recorregut

Coneix la marató més ràpida en sòl espanyol (2:05:15, 2017) descobrix tots els detalls dels millors 42.195 metres d’Espanya, segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

Millors vídeos 

Que no t’ho conten… A València, a més de córrer ràpid, disfrutes de cada un dels metres recorreguts gràcies als més de 200 punts d’animació l’increïble ambient que t’acompanyarà fins a la meta.

Selfies

Amb l’app, pots pujar el teu selfie i compartir-lo amb la resta dels corredors per a anar creant un gran ambient durant els mesos previs a la prova.

Classificacions

Una vegada acabada la prova, en l’app també podràs tindre accés directe a les classificacions de la Marató Valencia.

[vcr_note note_color=”#f8b828″ text_color=”#040404″ radius=”5″]L’aplicació pera a dispositius mòbils està disponible de manera gratuita per a iOS i Android.[/vcr_note]

[vcr_button url=”https://live.sporthive.com/event/4391″ target=”blank” background=”#080606″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: share” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Descarrega’t l’app de la Marató Valencia[/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar