x

En els 42’195 quilòmetres corre, els dies previs puja al bus

12 novembre, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso i l’EMT, unixen les seues forces per reforçar els serveis de transport i brindar encara més si és possible, noves vies de comoditat i transport als corredors participants en la Marató i 10k València Trinidad Alfonso del proper diumenge 15 de novembre.

La gran quantitat de participants previstos per a estes proves organitzades per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, és més que significativa. Esta marató comptarà amb més de 16.500 corredors i la seua carrera paral·lela de 10k, amb 8.500, pel que fa necessàri la potenciació del transport públic de cara a que el flux de participants estimat, no ressentisca de manera imprevista la mobilitat de la ciutat.

En este cas, l’organització ja compta amb la previsió d’espais de pàrquing a les zones properes i centres comercials, disposats en horari especial per a l’ús del corredor, però a més, el propòsit queda clar per l’edició de 2015: conscienciar al corredor en l’ús del transport públic per anar a la Marató.

Així doncs, l’EMT jugarà un paper essencial en afavorir el transport dels corredors. Per a això, s’ha establert un seguit d’accions que ajuden al corredor popular i, a més, als seus acompanyants. Amb una campanya de conscienciació impulsada entre ambdues entitats, s’han marcat una sèrie d’acords que faran que els corredors, no tinguen inconvenient a desplaçar-se a la Ciutat de les Arts i les Ciències, centre neuràlgic de les dues carreres, en els autobusos de l’EMT .

En este cas, per als dies 13 i 14, el dispositiu és el següent:

  • Les línies 35 i 95 de l’EMT actuaran de forma especial els dies 13 i 14 de novembre, oferint una freqüència de pas cada 8-10 minuts i connectarà la Ciutat de les Arts i les Ciències amb la resta de la ciutat.

Mentrestant, per al diumenge 15 de novembre, els corredors podran disfrutar de les següents avantatges:

  • Les línies 2, 35, 95, 89 i 90 reforçaran els seus serveis, de 6:30-08:00, amb el propòsit de facilitar l’arribada de corredors a la Ciutat de les Arts i les Ciències.
  • Els corredors de la Marató i 10k València Trinidad Alfonso, ensenyant el seu dorsal al pujar a l’autobús, viatjaran de forma gratuïta. Tant en l’anada a la zona de l’esdeveniment, com en la tornada després de la celebració de la prova.

Tota la informació complementària sobre esta acció la pots trobar a la web www.emtvalencia.es i també en www.maratonvalencia.com

MUPPI_MARATON2015_WEB-01

Servei de pàrquings per a corredors

La Marató València Trinidad Alfonso recomana als corredors la utilització del servei públic de transport com a opció preferent per a desplaçar-se fins al punt d’eixida. No obstant açò, també s’ofereix la possibilitat d’utilitzar els pàrquings habilitats a aquest efecte.

– Pàrquing 1 Centre Comercial El Saler

– Pàrquing 2 Centre Comercial Aqua

– Pàrquing 3 Pavelló Font Sant Luis

– Pàrquing 4 Avinguda Antonio Ferrandis

També indicar que l’aparcament del *Oceanografico, estarà disponible per als corredors que presenten el dorsal amb un cost de 3 euros.

[vcr_carousel source=”media: 11331,11330,11329,11328″ limit=”30″ link=”custom” width=”1200″ height=”900″ items=”1″ title=”no”]

Notícies relacionades