x

En els 42’195 quilòmetres corre, els dies previs puja al bus

12 novembre, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso i l’EMT, unixen les seues forces per reforçar els serveis de transport i brindar encara més si és possible, noves vies de comoditat i transport als corredors participants en la Marató i 10k València Trinidad Alfonso del proper diumenge 15 de novembre.

La gran quantitat de participants previstos per a estes proves organitzades per la Sociedad Deportiva Correcaminos i l’Ajuntament de València, és més que significativa. Esta marató comptarà amb més de 16.500 corredors i la seua carrera paral·lela de 10k, amb 8.500, pel que fa necessàri la potenciació del transport públic de cara a que el flux de participants estimat, no ressentisca de manera imprevista la mobilitat de la ciutat.

En este cas, l’organització ja compta amb la previsió d’espais de pàrquing a les zones properes i centres comercials, disposats en horari especial per a l’ús del corredor, però a més, el propòsit queda clar per l’edició de 2015: conscienciar al corredor en l’ús del transport públic per anar a la Marató.

Així doncs, l’EMT jugarà un paper essencial en afavorir el transport dels corredors. Per a això, s’ha establert un seguit d’accions que ajuden al corredor popular i, a més, als seus acompanyants. Amb una campanya de conscienciació impulsada entre ambdues entitats, s’han marcat una sèrie d’acords que faran que els corredors, no tinguen inconvenient a desplaçar-se a la Ciutat de les Arts i les Ciències, centre neuràlgic de les dues carreres, en els autobusos de l’EMT .

En este cas, per als dies 13 i 14, el dispositiu és el següent:

  • Les línies 35 i 95 de l’EMT actuaran de forma especial els dies 13 i 14 de novembre, oferint una freqüència de pas cada 8-10 minuts i connectarà la Ciutat de les Arts i les Ciències amb la resta de la ciutat.

Mentrestant, per al diumenge 15 de novembre, els corredors podran disfrutar de les següents avantatges:

  • Les línies 2, 35, 95, 89 i 90 reforçaran els seus serveis, de 6:30-08:00, amb el propòsit de facilitar l’arribada de corredors a la Ciutat de les Arts i les Ciències.
  • Els corredors de la Marató i 10k València Trinidad Alfonso, ensenyant el seu dorsal al pujar a l’autobús, viatjaran de forma gratuïta. Tant en l’anada a la zona de l’esdeveniment, com en la tornada després de la celebració de la prova.

Tota la informació complementària sobre esta acció la pots trobar a la web www.emtvalencia.es i també en www.maratonvalencia.com

MUPPI_MARATON2015_WEB-01

Servei de pàrquings per a corredors

La Marató València Trinidad Alfonso recomana als corredors la utilització del servei públic de transport com a opció preferent per a desplaçar-se fins al punt d’eixida. No obstant açò, també s’ofereix la possibilitat d’utilitzar els pàrquings habilitats a aquest efecte.

– Pàrquing 1 Centre Comercial El Saler

– Pàrquing 2 Centre Comercial Aqua

– Pàrquing 3 Pavelló Font Sant Luis

– Pàrquing 4 Avinguda Antonio Ferrandis

També indicar que l’aparcament del *Oceanografico, estarà disponible per als corredors que presenten el dorsal amb un cost de 3 euros.

[vcr_carousel source=”media: 11331,11330,11329,11328″ limit=”30″ link=”custom” width=”1200″ height=”900″ items=”1″ title=”no”]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar