x

Zurich Segurs s’unix com a patrocinador principal a la Marató València

9 febrer, 2024

La Marató València és des de hui la Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich. La companyia, que des de 2022 era patrocinadora de la prova, puja un escaló i es convertix en patrocinador principal de la millor marató d’Espanya, en la qual compartirà nom amb la Fundació Trinidad Alfonso.

L’SD Correcaminos, organitzadora de la prova juntament amb l’Ajuntament de València, i Zurich han firmat un acord de quatre anys, encara que les dos parts coincidixen que es tracta d’una estratègia a llarg termini com la que ja existix amb la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich.

Zurich continua així la seua estratègia d’animar la societat a adoptar hàbits saludables i actius, a més de reforçar els seus valors associats a l’esport com la superació, l’esforç o la perseverança, valors que compartixen amb la Fundació Trinidad Alfonso, col·laborador principal de les proves.

“Per a nosaltres és fonamental comptar amb socis que s’impliquen i que vinguen per a quedar-se molt de temps. Zurich ens ha demostrat en la mitja marató i en estos dos anys que han format part com a patrocinadors de la marató, que són uns apassionats del running i que aposten per nosaltres i per continuar creixent, per la qual cosa no podem estar més feliços”, explica Paco Borao, president de l’SD Correcaminos.

Per la seua part, Silvia Heras, directora de Client Espanya i Europa de Zurich, destaca: “Per a nosaltres, el patrocini de carreres no és només una manera d’augmentar la nostra visibilitat, sinó una part fonamental integrada en la nostra cultura d’empresa. El running representa valors que compartim plenament, i és per això que ens comprometem a continuar donant suport a este esport i a fer-lo créixer. A València, on el running es viu de manera tan especial, este acord és una oportunitat important per a la nostra estratègia i estem segurs que, juntament amb la millor marató d’Espanya, potenciarem este esport”.

Amb este acord, Zurich passa a ser patrocinador principal de les millors mitjà marató i marató d’Espanya, segons l’RFEA, proves molt valorades pels corredors i que en 2024 esperen reunir 60 000 participants.

Les 5 Grans de Zurich

La Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich forma part des de l’any passat del primer i únic circuit que agrupa les principals maratons d’Espanya –Barcelona, Madrid, Sant Sebastià, Sevilla i València– i que està creat per Zurich, patrocinador principal de les 5 carreres. En total, estes competicions reunixen cada any més de 100 000 corredors i generen un impacte econòmic superior als 160 milions d’euros.

Notícies relacionades