x

Descarrega app Marató Valencia

La Marató Valencia Trinidad Alfonso disposa de l’aplicació per a dispositius mòbils de la prova perquè tots els corredors, amics i familiars puguen disfrutar de tota la informació referent a l’esdeveniment.

App Maratón Valencia

Què oferix l’app de la Marató Valencia?

Amb un disseny senzill, atractiu i molt intuïtiu, l’app de la Marató Valencia oferix als corredors i als usuaris la possibilitat de conéixer la informació més rellevant sobre la millor marató d’Espanya. A més de mostrar un compte arrere, el temps a València, en l’app trobaràs:

Tracking en viu

L’app oferix la possibilitat de seguir el transcurs de la carrera del corredor que tu tries. Així, amb la utilitat tracking en viu, pots seguir la carrera de qualsevol participant de la Marató, i també pots saber a quina velocitat corre.

Notícies i novetats sobre la prova

Trobaràs un enllaç directe a la pàgina web per a conéixer les notícies més recents de la prova i estar sempre informat de totes les novetats de la marató que correràs el pròxim 4 de desembre en Valencia Ciudad del Running.

Mapa del recorregut

Coneix la quarta marató més ràpida del mòn (2:03:00, 2020) i descobrix tots els detalls dels millors 42.195 metres d’Espanya, segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

Millors vídeos

Que no t’ho conten… A València, a més de córrer ràpid, disfrutes de cada un dels metres recorreguts gràcies als més de 200 puntos d’animació i l’increïble ambient que t’acompanyarà fins a la meta.

Selfies

Amb l’app, pots pujar el teu selfie i compartir-lo amb la resta dels corredors per a anar creant un gran ambient durant els mesos previs a la prova.

Classificacions

Una vegada acabada la prova, en l’app també podràs tindre accés directe a les classificacions de la Marató Valencia.

L’aplicació per a dispositius mòbils està disponible de manera gratuïta per a iOS i Android.