x

Les cinc claus del ‘Circuit 5k’: 5. Altres usos del Jardí del Túria

31 agost, 2015

El Jardí del Túria, amb més de 110 hectàrees d’espai verd i esportiu, és el jardí urbà més gran de tota Espanya. Disposa de tot tipus d’usos i zones per a aprofitar al màxim este pulmó verd de la ciutat de València, i en este sentit, el Circuit 5K complementa l’extraordinària oferta d’esta zona.

Però, sobretot, el Circuit 5K ajudarà a ordenar el trànsit d’usuaris per les zones més transitades. Els corredors que utilitzen el circuit podran, d’esta manera, conviure en orde i harmonia amb la resta d’habitants del Jardí del Túria: des de ciclistes fins a passejants i mascotes. Tots ells disposaran ara de zones perfectament delimitades i senyalitzades que permetran l’ús i gaudi per part de tots d’este enorme i transitat jardí. D’esta manera, igual que les bicicletes i els ciclistes tenen un carril específic per a circular al llarg de tot el Jardí del Túria, que permet la marxa amb bici per este espai delimitat sense entorpir la seua marxa i amb més seguretat per a la resta d’usuaris.

Al llarg de l’espai que componen els 16 trams totals del Jardí del Túria, des de l’inici al pont 9 d’Octubre, al costat del parc de Capçalera, fins a la part final passant la Ciutat de les Arts i Ciències, hi ha nombroses instal·lacions esportives de caràcter públic per a la pràctica de diferents disciplines a l’aire lliure.

El Jardí del Túria, de cap a cap de la seua extensió, també disposa d’altres zones i vies adequades per a passejar tranquil·lament, amb famílies o mascotes. Així, allunyant els corredors i els ciclistes d’estos carrils de passeig convertirà la convivència de tots els usuaris del vell llit del riu en un lloc més segur.

El quint ús dels espais de què consta el Jardí del Túria són els diferents espais i zones verdes dels qual podran gaudir els usuaris per a descansar o relaxar-se en solitari, amics o família. Un recorregut per diferents espais de gespa o arbredes amb una botànica diferenciada en els trams que componen este jardí que creua la ciutat de València.

 

 

[vcr_custom_gallery source=”media: 8235,8233,8226,8157,8051,8041,8000,7983″ limit=”35″ link=”lightbox” width=”170″ height=”120″ title=”never”]

Notícies relacionades