x

Aprofita les múltiples opcions per a tancar el teu viatge i córrer a València, la ciutat del Running.

20 agost, 2015

València és la Ciutat del Running i tant la Marató com la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, són més que una carrera. Què millor manera de compartir la teua passió que fer-ho amb els teus. Per açò, València Ciutat del Running ha preparat ofertes especials en desplaçaments per a la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, on tot qui vulga acostar-se a València a córrer, puga fer-ho acompanyat i disfrutar d’un esdeveniment únic, al millor preu possible.

Descomptes en Renfe per a Marató i Mitja Marató.

Viatjar al tren fins a València serà més fàcil que mai. Familiars, participants i tots els acompanyants es podran beneficiar de la promoció de Renfe d’un 35% de descompte sobre la tarifa habitual en els serveis de rodalies, mitja distància, llarga distància i AVE en tots els trajectes que t’acosten al cap-i-casal. En  el seu moment, Renfe aplicará el descompte sobre la seua tarifa habitual per als dies previs i posteriors de cada prova i a soles tindràs que descarregar un documente que ficarem a la teua disposició  per a entregar en el moment de la compra del teu bitllet.

Trens especials amb origen i destinació Barcelona i Madrid
D’altra banda, independentment de la promoció oferida per Renfe, des de www.welcometovalencia.com s’ofereix als corredors i acompanyants l’accés a places especialment contractades per a marató i intervé marató en trens amb origen i destinació Barcelona i Madrid. Estos trens especials busquen facilitar la disponibilitat de places a tots dos esdeveniments esportius des d’aquestes dos ciutats. Si estas interessat, tota esta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “Welcome to València”, coordinat per viatges Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

I amb avió, a la marató.

Si la teua opció és viatjar a la Marató València Trinidad Alfonso en avió, tens múltiples possibilitats a les quals acollir-te. D’una banda, Iberia oferix un 15% de descompte en tots els vols amb destinació València o Alacant en les dates prèvies a la celebració de la prova. + info

D’un altra, dedicat a facilitar l’arribada de corredors internacionals, existix la possibilitat d’aprofitar els descomptes facilitats per l’aliança Skyteam. Més de 20 aerolínies de tot el món, que oferiran entre un 5 i un 15% de descompte, per a viatjar a la Marató de València. Així doncs, este acord propiciarà posar les coses molt fàcils a corredors de tot el món per a viatjar i córrer a València. +info

El que busque són paquets Turístics

No obstant açò, si el que busques és la gestió integral del teu viatge a València per a córrer i a més, conèixer la ciutat, també tens a la teua disposició diferents paquets turístics per a acudir a la millor marató d’Espanya des de llocs tan diversos del món com Barcelona, Madrid, Berlín, Roma, París, Rotterdam, Londres, Mannheim o Estocolm perquè quan arribes a València només has de preocupar-te de córrer i disfrutar. Cal contactar amb Viatges Transvía en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

Hotels? Restaurants? Visites guiades?
A més a més, València Ciutat del Running oferix tot tipus d’opcions per a completar la teua estada. Des del portal www.welcometovalencia.com pots gestionar el teu hotel per a les nits que vulgues disfrutar a València, o si ho prefereixes, pernoctar en un apartament. O tancar un restaurant o una visita als llocs més destacats. Però València és molt més que running i la ciutat oferix nombroses activitats al llarg de la setmana de la prova.

 

 

Notícies relacionades