x

Aprofita les múltiples opcions per a tancar el teu viatge i córrer a València, la ciutat del Running.

20 agost, 2015

València és la Ciutat del Running i tant la Marató com la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, són més que una carrera. Què millor manera de compartir la teua passió que fer-ho amb els teus. Per açò, València Ciutat del Running ha preparat ofertes especials en desplaçaments per a la Marató i la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, on tot qui vulga acostar-se a València a córrer, puga fer-ho acompanyat i disfrutar d’un esdeveniment únic, al millor preu possible.

Descomptes en Renfe per a Marató i Mitja Marató.

Viatjar al tren fins a València serà més fàcil que mai. Familiars, participants i tots els acompanyants es podran beneficiar de la promoció de Renfe d’un 35% de descompte sobre la tarifa habitual en els serveis de rodalies, mitja distància, llarga distància i AVE en tots els trajectes que t’acosten al cap-i-casal. En  el seu moment, Renfe aplicará el descompte sobre la seua tarifa habitual per als dies previs i posteriors de cada prova i a soles tindràs que descarregar un documente que ficarem a la teua disposició  per a entregar en el moment de la compra del teu bitllet.

Trens especials amb origen i destinació Barcelona i Madrid
D’altra banda, independentment de la promoció oferida per Renfe, des de www.welcometovalencia.com s’ofereix als corredors i acompanyants l’accés a places especialment contractades per a marató i intervé marató en trens amb origen i destinació Barcelona i Madrid. Estos trens especials busquen facilitar la disponibilitat de places a tots dos esdeveniments esportius des d’aquestes dos ciutats. Si estas interessat, tota esta informació la pots sol·licitar a través del servei d’atenció al Client de “Welcome to València”, coordinat per viatges Transvía, en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

I amb avió, a la marató.

Si la teua opció és viatjar a la Marató València Trinidad Alfonso en avió, tens múltiples possibilitats a les quals acollir-te. D’una banda, Iberia oferix un 15% de descompte en tots els vols amb destinació València o Alacant en les dates prèvies a la celebració de la prova. + info

D’un altra, dedicat a facilitar l’arribada de corredors internacionals, existix la possibilitat d’aprofitar els descomptes facilitats per l’aliança Skyteam. Més de 20 aerolínies de tot el món, que oferiran entre un 5 i un 15% de descompte, per a viatjar a la Marató de València. Així doncs, este acord propiciarà posar les coses molt fàcils a corredors de tot el món per a viatjar i córrer a València. +info

El que busque són paquets Turístics

No obstant açò, si el que busques és la gestió integral del teu viatge a València per a córrer i a més, conèixer la ciutat, també tens a la teua disposició diferents paquets turístics per a acudir a la millor marató d’Espanya des de llocs tan diversos del món com Barcelona, Madrid, Berlín, Roma, París, Rotterdam, Londres, Mannheim o Estocolm perquè quan arribes a València només has de preocupar-te de córrer i disfrutar. Cal contactar amb Viatges Transvía en el següent número de telèfon: 96 387 09 96.

Hotels? Restaurants? Visites guiades?
A més a més, València Ciutat del Running oferix tot tipus d’opcions per a completar la teua estada. Des del portal www.welcometovalencia.com pots gestionar el teu hotel per a les nits que vulgues disfrutar a València, o si ho prefereixes, pernoctar en un apartament. O tancar un restaurant o una visita als llocs més destacats. Però València és molt més que running i la ciutat oferix nombroses activitats al llarg de la setmana de la prova.

 

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar