x

Així van ser les obres de construcció del Circuit 5K Jardí del Túria

8 setembre, 2015

El ‘Circuit 5K Jardí del Túria’ ja és una realitat. Després de l’aprovació del projecte per a la creació d’un traçat específic per a corredors al llarg d’uns quants trams de l’antic llit del riu Túria, les obres d’execució començaren a fer realitat este projecte.

Plano del circuito para corredores en el Jardín del Turia de Valencia

27 de març: s’obrin més metres en el tram IX del Jardí del Túria

A mesura que avancen les obres de construcció del Circuit, coincidint amb les altres actuacions i activitats que es duen a terme en el vell llit del riu, nous trams d’este traçat es van obrint per als corredors. Més de 200 metres entre els ponts de l’Exposició i de les Flors perquè ja els xafen els corredors.

Circuit

25 de febrer de 2015: estrena dels primers 391 metres

Els primers 391 metres s’obrin al públic el matí del 25, en un acte en què l’arquitecte Carlos Campos explica els beneficis d’esta superfície que ja van començar a xafar i disfrutar els primers corredors.

circuit5k_curva3

Febrer 2015: La superfície definitiva comença a implantar-se en el tram I

Després de les proves, la superfície definitiva comença a implantar-se en el tram I, l’extrem més pròxim al parc de Capçalera. Una triple capa de materials amb un grossor de 56 centímetres que xafaran els corredors.

Superficie Circuit 5K.

Gener 2015: Es comença a provar la superfície i s’augmenten els trams

La construcció del ‘Circuit 5K’ s’ha anat desenrotllant els mesos següents pels trams I, III, VI i IX, ja que ha calgut combinar esta actuació amb altres obres i activitats del Jardí del Túria. La nova superfície que xafaran els corredors, i que ha sigut avalada per l’Institut de Biomecànica de València (IBV), ja ha començat a integrar-se en este carril especial.

Circuit 5K

Novembre 2014: inici de les obres

Les obres s’han iniciat, a mitjan mes de novembre, en el Tram I del Jardí del Túria. Els primers metres d’este Circuit 5K ja han començat a definir-se, i ara continua el seu traçat cap a l’est de la ciutat, en el sentit descendent del terreny.

Tramo I del Jardín del Turia.

Notícies relacionades