x

La 4.0 Marató València Trinidad Alfonso EDP Virtual Edition es correrà per tot el món

10 setembre, 2020

Corredors de qualsevol lloc del món podran formar part del 40 aniversari de la Marató València Trinidad Alfonso EDP corrent en el lloc que trien la Virtual Edition. Els participants de la prova, que no serà competitiva, podran completar els 42,195 km durant quatre dies, entre el 3 i el 6 de desembre, ambdós inclosos, i rebran a casa una bossa del corredor molt especial.

Els corredors que ja estaven apuntats a la marató de 2020, cancel·lada en la versió popular per motius sanitaris, tenen la possibilitat de traslladar el seu dorsal a esta prova virtual si trien esta opció en el procés que s’obrirà el 15 de setembre. Les inscripcions per a la 4.0 Marató València Trinidad Alfonso EDP Virtual Edition estaran obertes fins al 15 d’octubre per a tots aquells que vulguen, ja que també hi podran participar altres corredors no inscrits completant ara el procés d’inscripció a esta cita virtual.

Tots els participants rebran una completa bossa del corredor que inclou la camiseta Luanvi commemorativa de la prova en la talla que trien (patronatge masculí i femení); la medalla del 40 aniversari; un pla d’entrenament elaborat especialment per a este repte per José Garay, entrenador del CA Serrano; un dorsal personalitzat; gymsack de la prova; sis gels d’Enervit; Minitabletes de xocolate negre de Chocolates Valor; una polsera de la Marató València; i la revista especial del 40 aniversari. Tot això s’inclourà dins d’un packaging especial i s’enviarà a casa dels corredors (sense cost extra). A més, aquells que hi participen tindran una inscripció preferencial per al primer tram de preus en l’edició de 2021 (fins a esgotar els dorsals) i altres sorpreses que s’aniran revelant.

L’objectiu de la 4.0 Marató València Virtual Edition és que tot el món puga participar en una celebració tan especial per a la Marató València com és el seu 40 aniversari, encara que siga en unes condicions diferents a causa de la pandèmia de covid-19. “En 2020 és el nostre aniversari i, tot i que no podem córrer tots junts com voldríem, volem que els corredors populars en puguen formar part de la manera en què la situació ens ho permet”, explica Paco Borao, president d’SD Correcaminos.

Notícies relacionades