x

FAQs 4.0 Marató Valencia Virtual Edition

Slider_Virtual edition 960x350

Carrera

Si has triat córrer la 4.0 Marató Valencia Virtual Edition, cada diumenge rebràs en el teu correu un pla d’entrenament específic dissenyat per José Garay, entrenador nacional d’atletisme en Cárnicas Serrano.

Este pla t’ajudarà a mantindre i millorar la teua forma física amb vista a afrontar la carrera virtual amb les millors garanties.

S

Sí, hi ha una classificació, però mai serà vinculant. No hi haurà premis ni trofeus en cap de les posicions.

En el Repte Serrano 21×2 hi haurà classificació, per sexe, edat o país.

En el Repte Continuarem Corrent les classificacions estaran disponibles a partir del 6 de desembre.

Rebràs un correu electrònic (no oblides mirar en el correu brossa) amb un codi d’inscripció. Una vegada el tingues, hauràs de seguir estos passos:
  1. Abans de córrer, hauràs de registrar-te prèviament en VR by Sport Heroes i vincular el GPS (Polar, Garmin, Suunto, Apple Watch, Fitbit…) o telèfon intel·ligent en el teu perfil. Posteriorment, t’hauràs de registrar en l’esdeveniment amb el codi que t’enviem al teu correu electrònic.
   A partir del 3 de desembre, hauràs de completar el repte en dos sessions de 21.095,7 metres cada una. Pots fer-la dos dies seguits o deixar-ne un o dos al mig.
  2. No hauràs de córrer una distància superior a la indicada. Per tant, et recomanem, si corres el Repte Serrano 21×2, que programes el teu GPS perquè pare en córrer els 21.095,7 metres.
   Si corres el Repte Continuarem Corrent, podràs córrer cada dia (entre el 3 i el 6 de desembre) la distància que consideres, però tampoc hauràs de superar la distància total de 42.195 metres
   .
  3. No oblides guardar la teua sessió i sincronitzar-la amb la seua app corresponent en arribar a casa perquè queden guardats en la plataforma.
Accedix als termes i condicions de la plataforma ací

Per descomptat. 

Si vols córrer en 1, 3 o 4 sessions, hauràs de triar el Repte Continuarem Corrent

Si vols fer-ho en 2 sessions de 21 km, hauràs de triar el Repte Serrano 21×2.

 

 

Si tries córrer el Repte Serrano 21×2, hauràs de completar dos mitges maratons entre el 3 i el 6 de desembre. No és necessari córrer dos dies seguits. Pots distribuir-ho com preferisques dins d’estes dates.

Recorda que no hauràs de superar la distància de 42.195 m en sumar les dos sessions.

El Repte Continuarem Corrent és ideal per a aquelles persones que vulguen córrer en 1, 3 o 4 sessions, distribuint els quilòmetres com cada un preferisca.

En qualsevol de les combinacions mai s’haurà de superar la distància de 42.195 metres.

Inscripció

Si s’havies inscrit per a la Marató València 2020, rebràs un correu electrònic a la mateixa adreça amb la qual et vas registrar. Ací trobaràs les diferents opcions i l’explicació dels passos que has de seguir. Podràs triar participar en la 4.0 Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP Virtual Edition. Si no t’arriba eixe correu en els pròxims dies, revisa la teua safata de correu no desitjat per si el teu servidor l’ha enviat ahí.

També pots gestionar la teua sol·licitud ACÍ, del 15 de setembre al 15 d’octubre.

Recorda que en qualsevol cas, hauràs de confirmar un registre previ introduint en el nostre sistema el teu DNI, data de naixement i correu electrònic perquè validem que eres tu qui està triant sobre la teua inscripció.

En la 4.0 Marató Valencia Virtual Edition pot participar:

 • Qualsevol corredor que estiguera inscrit/a en l’edició de 2020 i trie participar en la carrera no presencial.
 • Qualsevol persona major de 18 anys, en qualsevol lloc del món, que s’inscriga a través de la plataforma oficial de la carrera (+ info pròximament)
 • Si t’havies inscrit a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en 2020, pots passar la teua inscripció per a córrer la carrera virtual sense cap cost extra.
 • Si no t’hi havies inscrit, el preu és de 120 €.

Com que es tracta de la versió no presencial de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, hauràs de córrer la distància de 42,195 km. Disposaràs de quatre dies per a completar-la i podràs córrer la distància que vulgues en cada sessió fins a sumar el total. És a dir, pots completar els 42 quilòmetres en una, dos, tres o quatre sessions.

No obstant això, si la teua condició física t’ho permet i ho vols fer, podràs fins i tot sumar més quilòmetres al repte.

Sí, en inscriure’t en la 4.0 Marató Valencia Virtual Edition rebràs un pla d’entrenament realitzat especialment per a este repte per José Garay, entrenador del CA Serrano.

En el moment de la teua inscripció, hauràs de seleccionar si vols rebre cada setmana un pla d’entrenament per a completar al teu ritme la distància de marató durant eixos dies o si preferixes sumar-te al repte més exigent de córrer dos mitges maratons en dos dies per a completar els teus 42K.

No. Una vegada realitzada la inscripció no és possible fer el canvi de titularitat.

No. En la 4.0 Marató Valencia Virtual Edition no hi ha assegurança de cancel·lació.

Córrer la cursa virtual no assegura el dorsal en 2021, però sí que tindràs inscripció preferencial en el primer tram de preus fins a esgotar els dorsals disponibles.

La teua bossa del corredor inclou:

 • Camiseta Luanvi
 • Dorsal personalitzat
 • Medalla finisher
 • Inscripció preferencial per a l’edició de 2021 (fins a esgotar dorsals disponibles)
 • Revista especial 40 aniversari
 • Dos opcions de pla d’entrenament de CA Serrano
 • 4 gels Enervit
 • Polsera Marató València
 • Gymsack Marató València, d’EDP

Bossa del corredor - 4.0 Marató València Virtual Edition

Sí. Durant el procés d’inscripció podràs triar la talla que vulgues de la camiseta Luanvi inclosa en la bossa del corredor. També podràs triar si vols el model d’home o el de dona. NOTA: una vegada triada i enviada, no es podran fer canvis ni devolucions.

Sí. Tots els inscrits en la 4.0 Marató Valencia Virtual Edition rebran la seua bossa del corredor.

No serà necessari un certificat mèdic ni una prova d’esforç per a participar en el repte virtual. No obstant això, des de l’Organització recomanem portar un control mèdic periòdic i fer-se una prova d’esforç, almenys una vegada cada dos anys. A més, hauràs de complir les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries marcades al lloc on vulgues disputar la 4.0 Marató Valencia Virtual Edition.