x

FAQs 4.0 Marató València Virtual Edition

Slider_Virtual edition 960x350

Si s’havies inscrit per a la Marató València 2020, rebràs un correu electrònic a la mateixa adreça amb la qual et vas registrar. Ací trobaràs les diferents opcions i l’explicació dels passos que has de seguir. Podràs triar participar en la 4.0 Marató València Trinidad Alfonso EDP Virtual Edition. Si no t’arriba eixe correu en els pròxims dies, revisa la teua safata de correu no desitjat per si el teu servidor l’ha enviat ahí.

També pots gestionar la teua sol·licitud ACÍ, del 15 de setembre al 15 d’octubre.

Recorda que en qualsevol cas, hauràs de confirmar un registre previ introduint en el nostre sistema el teu DNI, data de naixement i correu electrònic perquè validem que eres tu qui està triant sobre la teua inscripció.

En la 4.0 Marató València Virtual Edition pot participar:

 • Qualsevol corredor que estiguera inscrit/a en l’edició de 2020 i trie participar en la carrera no presencial.
 • Qualsevol persona major de 18 anys, en qualsevol lloc del món, que s’inscriga a través de la plataforma oficial de la carrera (+ info pròximament)
 • Si t’havies inscrit a la Marató València Trinidad Alfonso EDP en 2020, pots passar la teua inscripció per a córrer la carrera virtual sense cap cost extra.
 • Si no t’hi havies inscrit, el preu és de 120 €.

Com que es tracta de la versió no presencial de la Marató València Trinidad Alfonso EDP, hauràs de córrer la distància de 42,195 km. Disposaràs de quatre dies per a completar-la i podràs córrer la distància que vulgues en cada sessió fins a sumar el total. És a dir, pots completar els 42 quilòmetres en una, dos, tres o quatre sessions.

No obstant això, si la teua condició física t’ho permet i ho vols fer, podràs fins i tot sumar més quilòmetres al repte.

Sí, en inscriure’t en la 4.0 Marató València Virtual Edition rebràs un pla d’entrenament realitzat especialment per a este repte per José Garay, entrenador del CA Serrano.

En el moment de la teua inscripció, hauràs de seleccionar si vols rebre cada setmana un pla d’entrenament per a completar al teu ritme la distància de marató durant eixos dies o si preferixes sumar-te al repte més exigent de córrer dos mitges maratons en dos dies per a completar els teus 42K.

No. Una vegada realitzada la inscripció no és possible fer el canvi de titularitat.

No. En la 4.0 Marató València Virtual Edition no hi ha assegurança de cancel·lació.

Córrer la cursa virtual no assegura el dorsal en 2021, però sí que tindràs inscripció preferencial en el primer tram de preus fins a esgotar els dorsals disponibles.

La teua bossa del corredor inclou:

 • Camiseta Luanvi
 • Dorsal personalitzat
 • Medalla finisher
 • Inscripció preferencial per a l’edició de 2021 (fins a esgotar dorsals disponibles)
 • Revista especial 40 aniversari
 • Dos opcions de pla d’entrenament de CA Serrano
 • 4 gels Enervit
 • Polsera Marató València
 • Gymsack Marató València, d’EDP

Bossa del corredor - 4.0 Marató València Virtual Edition

Sí. Durant el procés d’inscripció podràs triar la talla que vulgues de la camiseta Luanvi inclosa en la bossa del corredor. També podràs triar si vols el model d’home o el de dona. NOTA: una vegada triada i enviada, no es podran fer canvis ni devolucions.

Sí. Tots els inscrits en la 4.0 Marató València Virtual Edition rebran la seua bossa del corredor.

Si has triat córrer la 4.0 Marató València Virtual Edition, cada diumenge rebràs en el teu correu un pla d’entrenament específic dissenyat per José Garay, entrenador nacional d’atletisme en Cárnicas Serrano.

Este pla t’ajudarà a mantindre i millorar la forma física de cara a afrontar la cursa virtual amb les millors garanties. 

No. La 4.0 Marató València Virtual Edition és una experiència no competitiva en la qual no hi ha classificació per categories ni trofeus per als primers classificats. No obstant això, tots els participants rebran la seua medalla de finisher del 40 aniversari.

No serà necessari un certificat mèdic ni una prova d’esforç per a participar en el repte virtual. No obstant això, des de l’Organització recomanem portar un control mèdic periòdic i fer-se una prova d’esforç, almenys una vegada cada dos anys. A més, hauràs de complir les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries marcades al lloc on vulgues disputar la 4.0 Marató València Virtual Edition.

Si algú et va donar un codi Regala i et vas inscriure, et recomanem que seleccions l’Opció de canvi al 2021 o participar en la 4.0 Marató Valencia Virtual Edition. No et podem tornar l’import d’eixa inscripció perquè no vas fer tu la compra, ja que va ser el regal d’una altra persona. Pots sol·licitar la devolució dels serveis associats o extres en els quals vas fer la compra directament. 

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar