x

Garmin Forerunner® 235: rellotge oficial de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP

13 novembre, 2017

Garmin suma una nova acció de patrocini esportiu amb el Forerunner® 235, tenint presència en una de les trobades més multitudinàries del nostre país: la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, que se celebra el 19 de novembre, i durant la fira Expo Esport, avantsala de la carrera (17 i 18 de novembre).

L’esdeveniment atresora una important història que, 31 anys després de la seua primera edició, pot presumir d’haver reunit més de 19.000 participants. Enguany, Garmin té l’honor d’incorporar-se a la marató després d’haver sigut elegit un dels seus productes estrella, Forerunner® 235, com a rellotge esportiu oficial de la carrera. Garmin estarà visible el pròxim 19 de novembre en el cronòmetre de meta per a anunciar el temps als més de 19.000 corredors de 87 països que prendran l’eixida en la marató, i als 8.500 que ho faran en la distància 10K.

Garmin, reloj oficial del Maratón Valencia

Este esdeveniment és actualment el més ràpid d’Espanya, tant en hòmens com en dones. En la carrera masculina, John Mwangangi té el rècord de la prova amb un temps de 2:06:13 aconseguit l’any 2015. En dones, Valary Jemeli va córrer la marató més ràpida de la història d’Espanya en 2:24:49 (2016). Enguany, novament, els atletes d’elit tractaran de millorar estos registres i aconseguir baixar el temps de Garmin. 

Al costat dels participants

Així, Garmin ocuparà el cronòmetre de meta de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, i també marcarà el temps al llarg de tota la prova. Així mateix, els qui vulguen descobrir les últimes novetats de la marca o conéixer a fons Forerunner® 235, podran acostar-se a l’estand de Garmin en Expo Esport, la fira prèvia a l’esdeveniment, que se celebra els dies 17 i 18 de novembre.

Garmin Forerunner® 235

L’elecció d’este rellotge com a dispositiu oficial de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP respon a múltiples premisses. Tan sols cal fixar-se en les seues variades qualitats per a saber per què és el company perfecte de qualsevol atleta i, per descomptat, dels qui ho donen tot en una marató. Senzillesa, versatilitat, intel·ligència o eines avançades són només alguns dels qualificatius que millor defineixen este dispositiu. Un complet i intel·ligent rellotge que acompanya milers de corredors cada dia i que estarà molt present en la marató de la ciutat del Túria. Perquè disposa de prestacions innovadores i oferix dades precises, completes i summament importants per als runners.

A més d’integrar un GPS que calcula la distància i el ritme de l’esportista quan practica esport a l’exterior, disposa d’un acceleròmetre que capta les dades relatives a distància i ritme quan es practica exercici en interior, sense necessitat d’afegir un podòmetre.

Equipat amb la tecnologia Garmin Elevate™, que mesura la freqüència cardíaca des de la monyica en tot moment, Forerunner® 235 proporciona informació sobre l’esforç i incorpora un indicador de diferents colors que determina la zona de freqüència cardíaca i les pulsacions per minut en temps real. Així mateix, establix les zones de cada usuari en funció d’una estimació de la freqüència cardíaca màxima segons l’edat. Si és necessari, també és possible ajustar les zones en el rellotge o en Garmin Connect, la qual cosa permet personalitzar el dispositiu segons les necessitats particulars de cada usuari.

Com a punt diferencial i de gran rellevància per als corredors, este rellotge està capacitat per a aportar dades de dinàmiques de carrera, entre les quals destaquen les següents: el control de recuperació, la cadència, l’oscil·lació vertical i el temps de contacte amb el sòl. Altres dinàmiques inclouen equilibri de temps de contacte amb terra, longitud de camallada i relació vertical, que proporcionen als corredors informació detallada sobre el nivell d’eficiència i equilibri de la seua tècnica de carrera.

De la mateixa manera, la seua funció Virtual Racer™ fa possible competir contra els millors resultats o contra els resultats d’altres activitats carregades en la pàgina Garmin Connect™. Al seu torn, és possible marcar-se els entrenaments fent servir la prestació Virtual Partner®, i en eixe cas es compara amb el ritme preestablit, i que és possible ajustar sobre la marxa. Quan l’atleta supera o no complix els límits establits, el dispositiu l’alerta.

També té la funció de monitor d’activitat, ja que compta els passos i les calories cremades al llarg del dia i recorda a l’usuari que s’ha de moure després de més d’una hora d’inactivitat, perquè puga portar una vida sana i saludable.

Quan es vincula amb telèfons compatibles, Garmin Forerunner® 235 aporta funcions de connexió molt pràctiques, com la càrrega automàtica de dades a la comunitat en línia gratuïta Garmin Connect, en la qual es pot guardar, planificar i compartir les activitats. De la mateixa manera, una vegada connectat al telèfon intel·ligent, oferix notificacions intel·ligents que es mostraran en la pantalla del rellotge: telefonades entrants, correus electrònics, missatges de text o notificacions de xarxes socials. Gràcies a la funció LiveTrack, els familiars i amics poden seguir el recorregut del runner en temps real des de qualsevol part.

Tota la informació de Garmin

Per a obtindre més informació sobre les característiques, preus i disponibilitat de tots els seus productes, així com de les seues accions i patrocinis, visite els llocs web, blog, Twitter o compte de Facebook.

[vcr_note note_color=”#f8b828″ text_color=”#040404″ radius=”5″]Sobre Garmin

Líder mundial en navegació per satèl·lit, Garmin Ltd. i les seues filials, des de 1989 estan dissenyant, fabricant, comercialitzant i venent dispositius i aplicacions de navegació, comunicació i informació, la majoria dels quals integren tecnologia GPS. Els productes de Garmin s’utilitzen en automoció, telefonia mòbil, comunicació sense fil, activitats d’oci a l’aire lliure, el sector marítim, l’aviació i aplicacions d’OEM. La seu social de Garmin Ltd. es troba a Suïssa i les seues principals filials es troben a Estats Units, Taiwan i Regne Unit. Per a obtindre més informació, visita la sala de premsa virtual de Garmin en http://www.garmin.com/es/company/presse1/. Garmin és una marca comercial registrada de Garmin Ltd.[/vcr_note]

Notícies relacionades