x

Les tres millors carreres d’Espanya tornen a ser de Valencia Ciudad del Running

1 maig, 2024

Valencia Ciudad del Running ha aconseguit un any més ser el territori indiscutible de la carrera a peu en els Premis de la Federació Espanyola d’Atletisme que es van entregar el dissabte 27 d’abril a Madrid i on la Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich, la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich i la 10K Valencia Ibercaja by Kiprun van aconseguir el títol a les millors de la seua modalitat.

Marató València, la millor d’Espanya

La Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich, organitzada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, va tornar a rebre el guardó com a millor prova dels 42,195 quilòmetres d’Espanya, com fa des de 2014. És l’única carrera nacional amb etiqueta platí de la World Athletics i una de les huit maratons del món que la té, i també la que més finishers té en tot el país.

Mitja Marató València, volar en primera classe

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich, l’organització de la qual també està en mans de l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, va repetir com la millor del país en la seua distància. I és que la 21K València, que té el rècord del món femení i la segona millor marca masculina de la història, està pensada perquè els corredors volen i aconseguisquen les seues millors marques.

10K València, prop de batre rècords del món

La 10K Valencia Ibercaja by Kiprun, organitzada pel C. d’Atletisme 10K Valencia, va aconseguir per quart any la millor carrera en la seua distància en l’edició de 2023, quan l’atleta etíop Yehualaw va estar a punt de batre el rècord del món.

Fotos: José Antonio MIGUÉLEZ (RFEA)

Notícies relacionades