x

Tots els camins porten a la Marató de València

20 maig, 2016

A sis mesos de la celebració de la Marató València Trinidad Alfonso, l’organització de la prova prem l’optimisme que es viu en el carrer amb l’arribada de la nova i esperada edició del 2016. Són 36 anys de marató a València. Anys d’il·lusions i de treball per un projecte que després del seu enlairament al 2011, s’està guanyant un espai entre els més representatius de l’àmbit europeu.

Tant la SD Correcaminos en el paper de co-organitzador juntament amb el Ajuntament de València, com la Fundació Trinidad Alfonso en qualitat de Col·laborador Principal, treballen de valent per a oferir una marató amb molta cura per al corredor. Al mateix temps, també una ciutat cada vegada més bolcada amb la seua prova esportiva més representativa.

Durant esta setmana, Paco Borao, President de la SD Correcaminos i José Puentes, Director d’Esdeveniments de la Fundació Trinidad Alfonso, analitzaven les potencialitats de València i la seua marató de cara a l’edició del pròxim mes de novembre. Una entrevista on podeu sentir les parts més importants ací.

Entre tots els aspectes tractats, cal destacar una dada: Ja són 8.000 els inscrits per a la marató del pròxim 20 de novembre. I sí es pot, València pot somiar amb una marató de fins a 20.000 corredors. Unes xifres espectaculars que confirmen que València, la Ciutat del Running, és cada vegada més la destinació escollida per milers de maratonians d’arreu del món.

I tu, d’on véns?

Justament, cal destacar que els 8.000 participants ja inscrits, 5.800 són corredors espanyols, però ja són 58 són les nacionals representades. Un mapamundi del running que, ara mateix, marca el seu rànquing de representació de corredors internacionals en esta classificació:

infografia_europa_MVTA-01

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/inscripcions-marato/” target=”blank” background=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: pencil-square-o” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripcions Marató[/vcr_button]

Notícies relacionades