x

Tots els camins porten a la Marató de València

20 maig, 2016

A sis mesos de la celebració de la Marató València Trinidad Alfonso, l’organització de la prova prem l’optimisme que es viu en el carrer amb l’arribada de la nova i esperada edició del 2016. Són 36 anys de marató a València. Anys d’il·lusions i de treball per un projecte que després del seu enlairament al 2011, s’està guanyant un espai entre els més representatius de l’àmbit europeu.

Tant la SD Correcaminos en el paper de co-organitzador juntament amb el Ajuntament de València, com la Fundació Trinidad Alfonso en qualitat de Col·laborador Principal, treballen de valent per a oferir una marató amb molta cura per al corredor. Al mateix temps, també una ciutat cada vegada més bolcada amb la seua prova esportiva més representativa.

Durant esta setmana, Paco Borao, President de la SD Correcaminos i José Puentes, Director d’Esdeveniments de la Fundació Trinidad Alfonso, analitzaven les potencialitats de València i la seua marató de cara a l’edició del pròxim mes de novembre. Una entrevista on podeu sentir les parts més importants ací.

Entre tots els aspectes tractats, cal destacar una dada: Ja són 8.000 els inscrits per a la marató del pròxim 20 de novembre. I sí es pot, València pot somiar amb una marató de fins a 20.000 corredors. Unes xifres espectaculars que confirmen que València, la Ciutat del Running, és cada vegada més la destinació escollida per milers de maratonians d’arreu del món.

I tu, d’on véns?

Justament, cal destacar que els 8.000 participants ja inscrits, 5.800 són corredors espanyols, però ja són 58 són les nacionals representades. Un mapamundi del running que, ara mateix, marca el seu rànquing de representació de corredors internacionals en esta classificació:

infografia_europa_MVTA-01

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato/inscripcions-marato/” target=”blank” background=”#000000″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: pencil-square-o” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripcions Marató[/vcr_button]

Notícies relacionades

La consellera de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana, Ana Barceló, ha rebut els representants del Comité de Direcció de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP en una reunió de treball de cara a avançar en el protocol de seguretat de l’esdeveniment. A la reunió va assistir Pilar Bernabé, presidenta de la Fundació Esportiva Municipal i regidora d’Esports de l’Ajuntament de València; Juan Botella, gerent de la Sociedad Deportiva Correcaminos, i Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, acompanyats del doctor Luis Cort, responsable mèdic de la Marató i la Mitja Marató. A més, van participar també en esta reunió de treball Josep Miquel Moya, director general de l’Esport de la Generalitat Valenciana, i Isaura Navarro, secretària autonòmica de Salut Pública. A més de la reducció considerable del cens de participants al 60 % respecte als prèviament inscrits i l’eixida en més onades de menys corredors i amb més diferència de temps, s’adoptaran mesures que tindran en compte la situació epidemiològica del moment i s’adaptaran sempre en funció de la normativa autonòmica vigent en sanitat. També es van estudiar la resta de mesures que s’adoptaran per a fer un esdeveniment segur i es començarà ja a treballar amb Sanitat en una regulació específica per als esdeveniments participatius com les carreres de marató i mitja marató. Es confia que la evolució positiva i l’elevat ritme de vacunació no obligue l’organització a exigir més requisits mèdics als participants. En qualsevol cas, s’anunciarà als corredors les mesures sanitàries o requisits amb temps suficient de les carreres de la Mitja Marató o Marató, fixades en el calendari per al 24 d’octubre i el 5 de desembre. Pilar Bernabé va valorar esta trobada de treball com “una reunió molt productiva” i va voler “agrair a la consellera de Sanitat l’esforç i el compromís amb esdeveniments tan importants com la Mitjà Marató i la Marató València. Treballarem amb la Conselleria de Sanitat en un protocol que garantisca la celebració dels dos esdeveniments amb plena seguretat per als corredors i també per a la ciutat i la ciutadania. I estic convençuda que podrem arribar a una magnífica celebració de les dos proves”.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar