x

Una medalla per a premiar l’esforç de milers de finishers a València

2 novembre, 2018

Esta és la medalla que rebràs el pròxim 2 de desembre quan creues la increïble meta sobre l’aigua a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Una medalla que premia el teu esforç després de córrer els 42 quilòmetres més ràpids del país.

Medalla Maratón Valencia 2018

[vcr_youtube_advanced url=”https://youtu.be/cF2xmU9MNhI” width=”1600″ height=”320″ autohide=”yes” loop=”yes” rel=”no” https=”yes”]

Personalitza la teua medalla

  • Prèviament a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Pots reservar i garantir este servei abans de la carrera, via internet, al millor preu: 5 euros.
  • Els dies previs a la Marató, en Expo Esport València. Hi haurà un espai en l’Expo Esport València, on podràs comprar el tiquet el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre al preu de 7 euros.
  • En post-meta, una vegada hages finalitzat la teua marató o 10K, podràs personalitzar la teua medalla de finisher amb el teu nom i el temps aconseguit al preu de 10 euros.

[vcr_button url=”https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/home/ri83GQ” target=”blank” background=”#030100″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mouse-pointer” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Sol·licita ara la gravació de la teua medalla[/vcr_button]

Notícies relacionades