x

Una medalla per a premiar l’esforç de milers de finishers a València

2 novembre, 2018

Esta és la medalla que rebràs el pròxim 2 de desembre quan creues la increïble meta sobre l’aigua a la Ciutat de les Arts i les Ciències. Una medalla que premia el teu esforç després de córrer els 42 quilòmetres més ràpids del país.

Medalla Maratón Valencia 2018

[vcr_youtube_advanced url=”https://youtu.be/cF2xmU9MNhI” width=”1600″ height=”320″ autohide=”yes” loop=”yes” rel=”no” https=”yes”]

Personalitza la teua medalla

  • Prèviament a la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP. Pots reservar i garantir este servei abans de la carrera, via internet, al millor preu: 5 euros.
  • Els dies previs a la Marató, en Expo Esport València. Hi haurà un espai en l’Expo Esport València, on podràs comprar el tiquet el divendres 30 de novembre i el dissabte 1 de desembre al preu de 7 euros.
  • En post-meta, una vegada hages finalitzat la teua marató o 10K, podràs personalitzar la teua medalla de finisher amb el teu nom i el temps aconseguit al preu de 10 euros.

[vcr_button url=”https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/#/ES/home/ri83GQ” target=”blank” background=”#030100″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mouse-pointer” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Sol·licita ara la gravació de la teua medalla[/vcr_button]

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar