x

Marató i 10k Valencia facilita als seus corredors l’intercanvi de dorsals sense buscar benefici

24 octubre, 2018

L’organització de la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, a càrrec de l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, va prendre a l’octubre la decisió de fixar en 22.000 participants el límit d’inscrits per a 2018, per a vetlar, d’esta manera, per la seguretat i la qualitat que han marcat a l’esdeveniment. A pesar de l’interés de molts corredors per apuntar-se, ha pres esta decisió, que mantindrà, fins i tot, renunciant a majors ingressos per inscripcions.

Per tal de garantir este bon servei, Marató Valencia ha mantingut la seua política de retornar el preu de la inscripció amb la sol·licitud de baixa per lesió i el canvi de titularitat, i no canviarà estos serveis per a beneficiar el corredor.

En les últimes setmanes, hem assistit a multitud de casos de traspàs de titularitat del dorsal, molts d’ells de manera ètica i honrada. Però també hem percebut que molts altres corredors han intentat traure un benefici extra amb la revenda del seu dorsal a un altre corredor interessat.

Per este motiu, Marató València anuncia que:

  • S’habilitarà un grup de Facebook com a Punt de Trobada per a connectar estos corredors interessats a aconseguir una inscripció amb els participants ja inscrits que per qualsevol motiu no vagen a córrer el pròxim 2 de desembre.
  • A partir d’ara, el procés de canvi de titularitat es manté, però amb un lleuger canvi. El corredor inscrit rebrà la devolució del preu de la seua inscripció pel mateix mètode de pagament (reintegrament en targeta bancària o transferència) i el nou corredor rebrà un codi per a registrar-se amb el mateix preu que es va inscriure el corredor que cedeix el seu dorsal. D’esta manera, s’intentarà contribuir a la cessió ètica i sense benefici d’esta operació. Condicions:
    • La data límit per a poder fer el canvi és el 15 de novembre de 201.
    • Una vegada que el corredor/a haja comunicat la petició de canvi de nom, tindrà un termini de 7 dies per a emplenar la nova inscripció.
    • Cost: 3 euros per gestió en la plataforma que pagarà el nou titular, juntament amb el preu abonat en la primera inscripció segons tram més la Llicència de Dia d’RFEA (5 euros).

[vcr_button url=”https://secure.valenciaciudaddelrunning.com/tienda/servicios/form-inscrito.php?opcion=CN&langPR=es” target=”blank” background=”#161514″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: exchange” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Sol·licita el canvi de titular[/vcr_button]

  • Es manté, en qualsevol cas, el servei de devolució de l’import per lesió a aquells corredors que no troben un altre corredor interessat o no vulguen fer el canvi de nom. La devolució, com diu el Reglament, estarà disponible per als interessats fins al 28 de novembre. Es pot gestionar ací:

[vcr_button url=”https://tickets.valenciaciudaddelrunning.com/tienda/servicios/form-inscrito.php?opcion=BL&langPR=es” target=”blank” background=”#161514″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: ambulance” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Sol·licita la devolució de l’import per lesió[/vcr_button]

 

Notícies relacionades