x

El Running Faller ja coneix els seus guanyadors de la Marató València Trinidad Alfonso

17 novembre, 2015

Gran part de l’èxit de la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, residix en la implicació de tota la ciutat en la prova, bé siga com a participants o si no, animant al pas dels corredors. Gran part d’este èxit ve de la mà de  l’excel·lent resposta dela segona edició del Running Faller, que ha servit com a incentiu perquè els fallers i tota la ciutadania, foren partícips en esta marató, bé corrent, o donant el seu suport als corredors.

Els diferents fallers que van participar que es van enfundar les sabatilles per a l’activitat “Corre per la teua Falla”, van ser més de 170. El corredor Enric Alemany Escamilla, de la Falla Creu i Mislata es va fer amb el triomf en l’activitat amb un crono individual de 2:46:53. A la segona posició va quedar Víctor Hortelano García, de la comissió Camí de Montcada – Pintor Jacomart, amb un temps de 2:47:26, i en la tercera plaça va finalitzar Antonio Ferrer Navarrès de la comisión Falla Sant Josep Pignatelli – Av. Dr. Peset Aleixandre, que va parar el cronòmetre en 2:54:22.

En dones, la vencedora va ser María José Hernández Almudéver, de la comissió Pintor Pascual Capuz – Fontanars dels Alforins, amb un temps de 3:36:50. La segona i tercera classificades pertanyen a la falla Falla Portal de Valldigna – Salinas. Mariam Talens Artigues, segona, i Amparo Albacete Cremades, que van marcar el mateix crono de 3:52:20.

Per la seua banda, en l’activitat “Anima la teua Falla”, en la qual van competir 20 comissions de tota la ciutat i van ovacionar als participants de la Marató València Trinidad Alfonso, el jurat va dictaminar els següents premis:

• Millor ambientació: Falla Duque de Gaeta

duque de gaeta

• Falla més nombrosa: Santa Maria Micaela – Martín el Humá.

santamicaela_martielhuma

• Originalitat: Falla Islas Canarias-Dama de Elche y Falla García Lorca

islascanarias_damaelx

L’empat entre estes dues falles ha estat reconegut amb una doble distinció per a les dues, que rebran el seu premi respectiu. Amb este gest, la Fundació Trinidad Alfonso vol incentivar la participació i agrair la participació i implicació de les Falles en esta activitat d’animació.

garciaLorca

L’organització agraix a totes les falles de la ciutat la seua implicació en esta segona edició del Running Faller en la Marató València Trinidad Alfonso.

FALLES PARTICIPANTS
Falla Arquitecto Alfaro Francisco Cubells
Falla Daroca-Padre Viñas
Falla Pl. Alfonso El Magnánimo-Nave
Falla Islas Canarias Trafalgar
Falla Pedro Cabanes-Conde Lumiares
San Vicente de Paúl-Diputada Clara Campoamor
Falla Santa Maria Micaela – Martí l’Humà
Falla Avd. del Oeste – Els Velluters
Falla Islas Canarias – Dama de Elche
Falla Jesús – San Francisco de Borja
Falla Sanchis Bergón – Turia
Dr. J.J. Dómine Port
Falla Duque de Gaeta
Falla Ramón de Rocafull
Falla Maestro Bellver – Mariano Ribera
Falla Els Jovenils
Falla García Olta – Lorca
Falla Alcácer – Yátova
Falla José Soto Mico – Síndico Mocholí
Falla Dr. Gil y Morte – Dr. Vila Barberá
Falla Luis Oliag – Mariola Granada
Falla Músico Espí – Grabado Fabregat
Falla Ripalda Beneficiència i Sant Ramón

[vcr_carousel source=”media: 11927,11942,11941,11940,11939,11936,11935,11934,11933,11932,11931,11930,11929,11928″ limit=”30″ link=”custom” width=”1200″ height=”900″ items=”1″ title=”no”]

Notícies relacionades