x

Envia la teua crònica de la Marató València Trinidad Alfonso per al concurs de l’Associació Espanyola de Periodistes Esportius a València

17 novembre, 2015

L’Associació Espanyola de Periodistes Esportius a València juntament amb la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, volen que tu sigues el que compte l’experiència de marató des de dins. Per això han organitzat el concurs “Crònica de la teua Marató” en què animen a tots els corredors que escriguen la seua pròpia crònica de la Marató València Trinidad Alfonso i també de la seua 10k paral·lela.

Es tracta d’un concurs destinat a tots els runners inscrits en esta prova i en la 10K que se celebra en paral·lel, amb l’objectiu que se sentisquen periodistes per un dia i redacten un text, en clau de crònica periodística, sobre la seua participació en la carrera. Les peces, en espanyol, s’han de trametre a l’adreça de correu electrònic info@aepd.es, i el termini d’admissió des del 15 de novembre fins al 22 de novembre de 2015. També poden fer-se arribar a través dels canals oficials de la associació a Twitter (@prensadepval) i Facebook (www.facebook.com/prensadeportivavalencia).

Amb esta iniciativa l’AEPD València vol col·laborar amb este important esdeveniment esportiu que ha reunit a la nostra ciutat a més de 25.000 runners i els seus acompanyants, que han poblat la ciutat en un cap de setmana històric per al running a Espanya.

El text elegit serà seleccionat per un jurat compost per membres de l’AEPD a València, periodistes esportius de la ciutat i un membre de l’organització de la Marató. El guanyador rebrà un xec regal de InterSport per valor de 30 euros en material esportiu en el seu centre de Parc Ademús. A més, el segon classificat serà reconegut amb un massatge esportiu de recuperació a You Clinics.

Les bases completes del concurs es poden consultar al web de l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva a València www.aepdvalencia.es o fent clic en aquest enllaç. Només et queden 5 dies. Anima’t a escriure!

Notícies relacionades