x

Envia la teua crònica de la Marató València Trinidad Alfonso per al concurs de l’Associació Espanyola de Periodistes Esportius a València

17 novembre, 2015

L’Associació Espanyola de Periodistes Esportius a València juntament amb la Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, volen que tu sigues el que compte l’experiència de marató des de dins. Per això han organitzat el concurs “Crònica de la teua Marató” en què animen a tots els corredors que escriguen la seua pròpia crònica de la Marató València Trinidad Alfonso i també de la seua 10k paral·lela.

Es tracta d’un concurs destinat a tots els runners inscrits en esta prova i en la 10K que se celebra en paral·lel, amb l’objectiu que se sentisquen periodistes per un dia i redacten un text, en clau de crònica periodística, sobre la seua participació en la carrera. Les peces, en espanyol, s’han de trametre a l’adreça de correu electrònic info@aepd.es, i el termini d’admissió des del 15 de novembre fins al 22 de novembre de 2015. També poden fer-se arribar a través dels canals oficials de la associació a Twitter (@prensadepval) i Facebook (www.facebook.com/prensadeportivavalencia).

Amb esta iniciativa l’AEPD València vol col·laborar amb este important esdeveniment esportiu que ha reunit a la nostra ciutat a més de 25.000 runners i els seus acompanyants, que han poblat la ciutat en un cap de setmana històric per al running a Espanya.

El text elegit serà seleccionat per un jurat compost per membres de l’AEPD a València, periodistes esportius de la ciutat i un membre de l’organització de la Marató. El guanyador rebrà un xec regal de InterSport per valor de 30 euros en material esportiu en el seu centre de Parc Ademús. A més, el segon classificat serà reconegut amb un massatge esportiu de recuperació a You Clinics.

Les bases completes del concurs es poden consultar al web de l’Associació Espanyola de la Premsa Esportiva a València www.aepdvalencia.es o fent clic en aquest enllaç. Només et queden 5 dies. Anima’t a escriure!

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar