x

14.466 euros solidaris en una marató de rècord

15 novembre, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso València no és només record en temps d’arribada i espectacularitat, sinó també a l’hora de reconèixer l’esforç de cada un dels participants.
El compte d’arribats a meta s’ha tancat amb l’entrada d’Eduardo Catalá Forner, corredor de Castelló, que s’ha convertit en l’últim corredor en creuar el llac de la Ciutat de les Arts.
El temps oficial aconseguit per Eduardo ha estat 6:19:09, tancant així la llista de participants que han creuat la línia i que, amb la seua entrada i el seu esforç, s’han sumat a la quantitat simbòlica solidària d’un euro per corredor que realitza la Fundació Trinidad Alfonso.
Una quantitat econòmica que, finalment, queda en 14.466 € solidaris, que seran destinats a l’Associació Activa Espina Bífida de la Comunitat Valenciana, entitat solidària d’esta edició de 2015, que s’afegirà a la resta d’aportacions solidàries que ha generat la carrera.

corredor_ultimo_esfuerzo_mvta

 

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar