x

Rock & Run: Perquè el rock valencià també es calça les sabatilles

12 novembre, 2015

Un any més, el Rock & Run, patrocinat per Amstel, també tindrà el seu protagonisme en l’Expo Deporte València. La gran fira del corredor que se celebra a la Ciutat de les Arts i les Ciències donarà acollida a grups emergents dins de l’escena musical valenciana.

L’objectiu queda clar, donar-li ritme i sonoritat a la passió de milers de corredors que, diumenge 16 de novembre, prendran els carrers de València en la disputa dels seus 42.195 metres.

Durant l’Expo Deporte València, els dies 13 i 14 de novembre, diversos grups de diferents estils musicals -principalment rock- prendran l’escenari instal·lat als exteriors del Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La música en directe amenitzarà l’entrada a una fira del corredor diferent i en què conviuran múltiples activitats. Grups emergents valencians tindran l’oportunitat d’escalfar motors juntament amb els corredors, amics i curiosos, que de forma gratuïta es poden viure estes actuacions durant els dos dies previs a la marató.

El relleu el prendran, en la matinal de diumenge, els discjòqueis de l’Associació ProDj’s de la Comunitat Valenciana. Ells seran els encarregats de l’animació musical a la línia de meta, escalfant motors per a l’arribada dels corredors de la 10k i els maratonians, culminant un cap de setmana musical.

Estos són els grups que participaran al Rock&Run 2015:

GRUPDÍAHORA
NogueraDivendres17:00
Jimmy ProjectDivendres18:00
Los IrresponsablesDivendres19:00
ARXDissabte12:00
Arturo y los ChpironesDissabte13:00
The Third GradeDissabte14:00
Black Tanga HorseDissabte17:00
El Quinto ElementoDissabte18:00
CorleoneDissabte19:00

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar