x

Rock & Run: Perquè el rock valencià també es calça les sabatilles

12 novembre, 2015

Un any més, el Rock & Run, patrocinat per Amstel, també tindrà el seu protagonisme en l’Expo Deporte València. La gran fira del corredor que se celebra a la Ciutat de les Arts i les Ciències donarà acollida a grups emergents dins de l’escena musical valenciana.

L’objectiu queda clar, donar-li ritme i sonoritat a la passió de milers de corredors que, diumenge 16 de novembre, prendran els carrers de València en la disputa dels seus 42.195 metres.

Durant l’Expo Deporte València, els dies 13 i 14 de novembre, diversos grups de diferents estils musicals -principalment rock- prendran l’escenari instal·lat als exteriors del Museu Príncep Felipe de la Ciutat de les Arts i les Ciències. La música en directe amenitzarà l’entrada a una fira del corredor diferent i en què conviuran múltiples activitats. Grups emergents valencians tindran l’oportunitat d’escalfar motors juntament amb els corredors, amics i curiosos, que de forma gratuïta es poden viure estes actuacions durant els dos dies previs a la marató.

El relleu el prendran, en la matinal de diumenge, els discjòqueis de l’Associació ProDj’s de la Comunitat Valenciana. Ells seran els encarregats de l’animació musical a la línia de meta, escalfant motors per a l’arribada dels corredors de la 10k i els maratonians, culminant un cap de setmana musical.

Estos són els grups que participaran al Rock&Run 2015:

GRUP DÍA HORA
Noguera Divendres 17:00
Jimmy Project Divendres 18:00
Los Irresponsables Divendres 19:00
ARX Dissabte 12:00
Arturo y los Chpirones Dissabte 13:00
The Third Grade Dissabte 14:00
Black Tanga Horse Dissabte 17:00
El Quinto Elemento Dissabte 18:00
Corleone Dissabte 19:00

Notícies relacionades