x

Places extres per apuntar-te a “Al Marató amb Serrano”

11 setembre, 2015

La Marató València Trinidad Alfonso i Cárnicas Serrano promouen l’activitat “Al Maratón con Serrano”, una acció centrada en unir els entrenaments preparatoris amb sessions formatives destinades a guiar la preparació dels corredors populars.

Una vegada tancat el període d’inscripció (10 de setembre), l’organització ha decidit oferir fins a l’últim moment, les places que resten per completar cens a València, Madrid i Barcelona. L’únic requisit és estar inscrit com a participant en la Marató València Trinidad Alfonso.

Per tant, si encara no t’has inscrit a l’activitat, pots fer-ho encara a través del web, fins que s’esgoten les places disponibles.

València inicia la seua activitat el proper 19 de setembre

Enguany, en el grup de València, l’activitat de “Al Maratón con Serrano” centra el seu treball en el reforç de “Els pilars de la Marató”, és a dir, en el reforç de 7 grans temes que componen el nucli de la preparació de la distància. A partir del 19 de setembre es donarà el tret d’eixida a esta activitat.

Cada dissabte, abans del rodatge en grup es repassarà un d’estos pilars mitjançant una xerrada amb un expert en la matèria. Els pilars seran la planificació, la força, la resistència, l’estratègia de carrera, psicologia, prevenció de lesions i hidratació, alimentació i descans.

INSCRIPCIONES GRUPO VLC_700x90_VALENCIANO

2 i 3 d’octubre, el torn de Madrid i Barcelona

Per la seua banda, Madrid i Barcelona començaran a l’octubre la seua activitat preparatòria. El grup de Madrid comptarà amb el lideratge de Pablo Villalobos, mentre que a la ciutat comtal serà capitanejat per Nacho Càceres. Si encara no t’has apuntat … No deixes passar esta oportunitat!

INSCRIPCIONES GRUPOS MAD_BCN_700x90_VALENCIANO

Per tant, si encara no t’has inscrit a l’activitat, pots fer-ho encara a través del web, fins que s’esgoten les places que resten per completar a cada seu. En ser este un període extraordinari d’inscripció, en el moment en què estes s’esgoten, la plataforma d’inscripció t’ho indicarà i impedirà el registre.

Notícies relacionades