x

El divendres 18 de setembre, jornada inaugural de “Al Maratón con Serrano” a València

16 setembre, 2015

S’acosta la Marató València Trinidad Alfonso i amb això, l’activitat de “Al Maratón con Serrano“. Així doncs, el proper divendres 18 de setembre se celebrarà la jornada inaugural. Tots els inscrits a l’activitat en el grup de València, queden convocats, a les 19:00 hores, en a la sala d’actes del complex esportiu de La Petxina.

En este acte del divendres 18 de setembre s’explicarà el funcionament de l’activitat i José Garay, com a responsable de la mateixa per part de Cárnicas Serrano, tractarà ja el Primer dels Pilars de la Marató: La planificació.

PostPilares2 (1)

Calendari Grup València

Jornada inaugural: 18 setembre

Lloc: Sala d’actes Complex Esportiu La Petxina

Horari: 19: 00h. Durada. 1hora i 15 minuts (aprox).

Properes cites programades:

setembre: dissabte 26

octubre: dissabtes 3, 10, 17, 24 i 31

novembre: dissabtes 7 i 14

Activitat Ment Marató: A partir del dijous 24 de setembre a l’as 19: 00h a l’aula de formació del Centre esportiu-cultural La Petxina. En ser un grup reduït i ja completat, s’informarà de forma concreta als seus participants.

Preguntes freqüents grup d’entrenament València

Aixi doncs, este dissabte 19 de setembre entrenem ja?

No. L’activitat en grup començarà el dissabte 26 de setembre. El punt de trobada ser la pista d’escalfament dels exteriors de l’Estadi del Túria, a les 9:00 hores,

On vaig a per la meua camiseta?

A la conclusió de la jornada inaugural del divendres 18 de setembre, es lliuraran les camisetes als participants.

I els que ens apuntem a “Ment Marató”?

Els apuntats a esta activitat complementària debutaran abans. Si et vas apuntar, tens la teua primera cita el dijous 24 de setembre, a les 19: 00h, a l’aula de formació del centre esportiu-cultural de La Petxina. A esta activitat també cal anar amb la camiseta corporativa que es lliurarà.

Grups de Madrid i Barcelona

¿Quan comencen?

L’inici de les activitats a Madrid i Barcelona estan previstes per al 2 i 3 d’octubre, respectivament. La inscripció a estos dos grups encara és oberta, fins a completar places. Si vols inscriure’t i conèixer les seues característiques, segueix este enllaç:

INSCRIPCIONES GRUPOS MAD_BCN_700x90_VALENCIANO

 

 

Notícies relacionades