x

Objectiu València by Serrano: ja estan disponibles els plans d’entrenament

4 agost, 2021

El compte arrere per a la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP, que tindrà lloc el 24 d’octubre, ja ha començat i és el moment de posar-se a entrenar de veritat. Per això, arriba Objectiu València by Serrano, els plans d’entrenament de la prova elaborats per l’entrenador nacional d’atletisme i del CA Serrano Eugenio Olmos.

Els plans d’entrenament es dividixen en deu setmanes amb diferents objectius de marca: 1 h 40 min, 1 h 50 min, 2 h 00 min i acabar la carrera. La preparació específica començarà la setmana del 16 d’agost.

Una de les principals novetats d’enguany és que els corredors inscrits a la prova i que hagen sol·licitat rebre el seu pla d’entrenament rebran cada diumenge directament en el seu correu electrònic el planning setmanal, perquè només s’hagen d’encarregar d’eixir a córrer.

Aquells que vulguen seguir el pla, només t’has d’apuntar en l’enllaç següent i triar l’objectiu que t’interesse.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar