x

Hyundai renova com a vehicle oficial de la Mitja Marató i Marató València dos anys més

4 agost, 2021

Hyundai renova com a vehicle oficial de la Mitja Marató i Marató València dos anys més

hyundai-renova-vehicle-oficial-mitja-marato-i-marato-valencia

Hyundai renova com a vehicle oficial de la Mitja Marató i la Marató València

Marató València Hyundai

La Mitja Marató Valencia i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP tornaran a comptar amb Hyundai com a vehicle oficial de les proves, un acord de patrocini que es renova per a les dos pròximes edicions de les dos millors carreres d’Espanya en la seua distància.

Este acord aferma l’objectiu, per les dos parts, d’aconseguir que cada any les carreres siguen més sostenibles amb el medi ambient, ja que Hyundai España, juntament amb la seua xarxa de concessionaris valencians –Autiber Motor i Koryo Car–, posaran a la disposició de la Mitja Marató i la Marató València els seus vehicles 100 % elèctrics; és l’única marca que oferix les cinc tecnologies ECO del mercat.

D’esta manera, Hyundai, marca líder en el desenvolupament de la mobilitat sostenible, que ja ha estat lligada a les proves en les passades edicions de 2019 i 2020, continuarà guiant els passos dels corredors fins a les metes de les dos carreres amb vehicles sostenibles i proveirà d’una flota de vehicles 100 % elèctrics per als desplaçaments de l’organització, dels atletes d’elit i els treballs en els circuits.

Per a Paco Borao, president de l’SD Correcaminos, la renovació d’este acord amb Hyundai per als dos pròxims anys és molt important perquè ens unix a una marca líder preocupada per cuidar el planeta i ens ajuda a continuar treballant per ser millors cada dia en totes les àrees”.

Des de Hyundai, Elena Gris, directora de Màrqueting, destaca que esta aliança “contribuïx a continuar construint un futur sostenible basat en la filosofia de marca Progress For Humanity; vinculant-nos al món de les carreres, amb el qual compartim els mateixos valors d’esforç i superació”.

Sobre Hyundai Motor Europa HQ

La seu central de Hyundai Motor Europa, establida a Offenbach (Alemanya), és responsable de més de 40 mercats amb més de 3.000 punts de venda, amb una quota de mercat del 3,6 % en 2020 (dades d’ACEA). El 75 per cent dels vehicles que Hyundai ven a Europa són models dissenyats, provats i construïts ací per a satisfer les necessitats dels clients europeus. A més, més del 75 % de la gamma de Hyundai a Europa ja està disponible en versió electrificada i l’empresa té previst electrificar tota la seua gamma europea per a 2025. A més, Hyundai és pionera en la mobilitat de zero emissions, incloent el seu SUV subcompacte totalment elèctric KONA Elèctric, el seu vehicle elèctric de pila de combustible de segona generació NEXO i l’IONIQ 5 de bateria elèctrica, que es llançarà pròximament, el primer model de la seua nova gamma de vehicles elèctrics: IONIQ.

A nivell internacional, Hyundai Motor Company està accelerant la seua transformació per a convertir-se en un proveïdor de solucions de mobilitat intel·ligent. La companyia invertix en tecnologies avançades, com la robòtica i la mobilitat aèria urbana (UAM), per a aportar solucions de mobilitat revolucionàries, al mateix temps que impulsa la innovació oberta per a introduir futurs serveis de mobilitat.

Notícies relacionades