x

Luanvi renova com a marca esportiva de la Mitja Marató València per tres edicions més

28 juliol, 2021

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP i la firma esportiva Luanvi seguiran unides tres anys més, després d’un nou acord entre l’SD Correcaminos, organitzadora de la carrera, i l’empresa valenciana per a prorrogar una unió que va arrancar en 2014 i que ara s’estendrà fins a l’any 2023.

D’esta manera, Luanvi continuarà vestint els corredors i l’organització de la mitja marató més ràpida del món, que, després de la impossibilitat de poder acollir corredors populars l’any passat per la pandèmia, recuperarà uns 12 000 participants populars el pròxim 24 d’octubre, quan se celebrarà la 30a edició.

Per a l’ocasió, i després de batre totes les marques en l’última Elit Edition, el lema de la camiseta Luanvi que s’entregarà als participants serà “València makes you faster” (‘València et fa més ràpid’), per a destacar la rapidesa dels 21K en Valencia Ciudad del Running. Esta camiseta tindrà quatre opcions de patró –mànega curta home i dona i tirants home i dona–, confeccionades en teixit de gran elasticitat i tecnologia cool-skin. Este material, a més de proporcionar que se seque ràpidament la suor i evitar la presència d’humitat, aporta lleugeresa i suavitat. A més, té un acabat de costures planes flatlock que minimitza les rascades durant la pràctica esportiva.

L’acord s’ha presentat davant de les emblemàtiques Torres de Serrans de València amb l’assistència de Paco Borao, president de l’SD Correcaminos, Vicente Tarancón, president de Luanvi, Juan Miguel Gómez, director de la Fundació Trinidad Alfonso, i Borja Santamaría, gerent de la Fundació Esportiva Municipal, als quals van acompanyar representants dels principals clubs de running valencians.

Vicente Tarancón ha assegurat que des de Luanvi estan “contents per ampliar la nostra vinculació amb la mitja marató més ràpida del món”, la qual cosa “confirma la marca com a referència nacional i internacional en el món del running i les camisetes tècniques”. Tarancón també ha parlat de les arrels de les dos marques i ha afirmat que “com a empresa valenciana, és un orgull estar al costat d’una prova d’este nivell”, ha afegit, respecte a les camisetes, que s’ha buscat “mantindre la línia tècnica perquè el corredor se senta còmode amb la camiseta” i ha ressaltat que “any rere any es veuen moltes peces oficials d’esta carrera en diferents llocs del món i, fins i tot, el dia de la prova”.

Per la seua part, Paco Borao ha afirmat que continuar comptant amb Luanvi com a marca tècnica en la Mitja Marató “és afermar una aliança que des de 2014 ha anat creixent amb orgull per a tots” i ha ressaltat “l’alegria de poder començar a celebrar el 30 aniversari de la prova”.

Sobre Luanvi

L’experiència de Luanvi comença a principis dels anys 70. Esta empresa valenciana té una àmplia trajectòria en patrocinis esportius de primer nivell. Clubs com el Valencia CF, Villarreal CF, Levante UD, Valencia Basket, Jaén Paraíso Interior, Balonmano Huesca, Real Zaragoza o Deportivo Alavés lluïxen o han lluït els seus equipaments en alguna etapa de la seua història.

A més, entitats com el Comité Paralímpic Espanyol, la Reial Federació Espanyola de Voleibol (RFEVB) o Reial Federació Espanyola de Tenis (RFET) compten amb Luanvi com a patrocinador tècnic en l’actualitat.

Pel que fa al món de l’atletisme, també tenen una experiència important. La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP vist Luanvi des de 2014 i són marca tècnica d’organitzacions com el Circuit de Carreres Ponle Freno, el Zurich Marató de Màlaga o la Marató i Mitja Marató de Lisboa, entre altres.

Notícies relacionades