x

Descarrega’t l’aplicació de la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP

25 agost, 2016

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP disposa de l’aplicació per a dispositius mòbils de la prova perquè tots els corredors, amics i familiars puguen disfrutar de tota la informació sobre l’esdeveniment.

medio-maraton-valencia

Què oferix l’app de la Mitja Marató Valencia? 

Amb un disseny senzill, atractiu i molt intuïtiu, l’app de la Mitja Marató Valencia oferix als corredors i als usuaris la possibilitat de conéixer la informació més rellevant sobre la mitja marató que se celebrarà el 28 d’octubre en Valencia Ciudad del Running. A més de mostrar un compte enrere i el temps a València en l’app trobaràs:

Tracking en viu

L’app oferix la possibilitat de seguir el transcurs de la carrera del corredor que tu tries. Així, amb la utilitat tracking en viu, pots seguir la carrera de qualsevol participant de la Mitja Marató Valencia, i també pots saber a quina velocitat corre.

Notícies i novetats sobre la prova

Trobaràs un enllaç directe a la pàgina web per a conéixer les notícies més recents de la prova i estar sempre informat de totes les noventas dels millors 21.097,5 metres d’Espanya, segons la Reial Federació Espanyola d’Atletisme.

Mapa del recorregut 

Coneix la mitja marató més ràpida del món en dones (1:04:51, 2017) i descobrix tots els detalls de la prova de 21 quilòmetres valenciana.

Millors vídeos

A més de córrer ràpid, a València disfrutes de cada un dels metres recorreguts gràcies als més de 30 puntos d’animació i l’increïble ambient que t’acompanyarà fins a la meta.

Selfies

Amb l’app, pots pujar el teu selfie i compartir-lo amb la resta dels corredors per a anar creant un gran ambient durant els mesos previs a la prova.

Classificacions 

Una vegada acabada la prova, en l’app també podràs tindre accés directe a les classificacions de la Mitja Marató Valencia.

[vcr_note note_color=”#f8b828″ text_color=”#040404″ radius=”5″]L’aplicació per a dispositius mòbils està disponible de manera gratuita per a iOS i Android.[/vcr_note]

[vcr_button url=”https://live.sporthive.com/event/4390″ target=”blank” background=”#F68D2E” color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: share” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Descarrega’t l’app de la Mitja Marató Valencia[/vcr_button]

Notícies relacionades