x

Fes-te voluntari de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i forma part d’una carrera única

12 setembre, 2016

La Mitja Marató València Trinidad Alfonso, organitzada per la SD Correcaminos, s’ha convertit en un esdeveniment d’expectació mundial dins de les proves atlètiques en ruta. Cada any milers i milers de corredors vinguts des de tot el món participen per complir el seu somni de completar la mitja marató més ràpida del planeta. No obstant això, un esdeveniment d’este calibre necessita l’ajuda de tota una ciutat que es bolca per viure una carrera, ja siga suportant els corredors en el seu trajecte fins a la línia de meta o en tot el que embolica a la prova. Els voluntaris vertebren la Mitja Marató València Trinidad Alfonso i cada any són més d’un centenar els que es bolquen amb l’esdeveniment perquè els corredors disfruten d’una carrera inoblidable.

Ja pots inscriure’t com a voluntari i viure una prova única des de dins: repartir els dorsals i donar un últim alé als corredors; oferir-los avituallament durant la carrera per a ajudar-los a aconseguir el seu objectiu o col·locar les medalles de finishers al creuar la meta, entre moltes altres activitats que realitzaràs al llarg d’un cap de setmana únic.

Unix-te ara i convertix-te en voluntari de la Mitja Marató València Trinidad Alfonso, guardonat amb la Road Race Gold Label de la IAAF, per fer possible la millor carrera de la història d’Espanya. Tu també formes part de l’or de la Mitja Marató València.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/medio/info-ciudadana/formulario-voluntariado/” target=”blank” background=”#f39200″ color=”#171414″ size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: share-square-o” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #010101″ class=”boton-vcr-std”]Inscripció voluntari Mitja Marató[/vcr_button]

Notícies relacionades