x

Luanvi i la Mitja Marató creen la camiseta destinada a volar a València

27 juny, 2024

La Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso Zurich i Luanvi, marca tècnica de la prova, han presentat hui la camiseta oficial de l’edició 2024, amb un atrevit disseny per a celebrar deu anys de col·laboració (2014-2024), que està pensat perquè els corredors senten que volen en la 21K més ràpida del món.

En un acte celebrat en ‘La Mare Que Va’, espai gestionat per Asindown, entitat solidària de la carrera enguany, i que també va sumar alguns dels seus membres com a models de la presentació, s’ha descobert el secret més esperat pels 25 000 participants de la Mitja Marató València 2024, una peça que enguany porta en el pit el lema de la prova “Volar es tu destino”.

La camiseta tècnica oficial de la Mitja Marató València torna a estar disponible per a elecció del corredor en versió de mànega curta i tirants, amb patrons masculí i femení i lluïx un estampat de núvols. Està feta amb reixeta transpirable i de gran elasticitat i confeccionada a partir de multifilaments amb tecnologia Cool-Skin que fa que la suor se seque ràpidament i evita la presència d’humitat. Es tracta d’una peça molt lleugera (el pes per peça talla L és de 86 grams), cosida amb costures planes anomenades flatlock, per a minimitzar frecs sobre la pell.

Vicente Tarancón, president de Luanvi, ha mostrat la seua satisfacció per complir 10 anys com a patrocinador tècnic de la mitja marató més ràpida del planeta. “Estos 10 anys de col·laboració han passat volant, i mai més ben dit, com demostra el nou ‘claim’ de la camiseta d’esta edició. Durant tot este temps, Luanvi ha tractat sempre d’oferir la millor qualitat i innovació tècnica del mercat perquè cada corredor que ha triat València per a complir els seus somnis, l’aconseguisquen amb el màxim confort possible”, va afirmar Tarancón.

Per la seua part, Paco Borao, president de l’SD Correcaminos, organitzadora de les proves juntament amb l’Ajuntament de València, s’ha declarat igualment feliç per esta llarga col·laboració i ha ressaltat que, com cada any, es treballa per crear una camiseta diferent capaç d’agradar als corredors i de sorprendre’ls, la qual cosa, ha dit “és molt complicat perquè són molts anys i el llistó està alt”.

Notícies relacionades