x

Mitja Marató Valencia presenta el nou recorregut, que pren l’essència i la velocitat de l’últim Mundial

25 maig, 2018

La Mitja Marató i la Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP han presentat els nous recorreguts amb l’objectiu de convertir-se en proves encara més ràpides. Paco Borao, president de la Sociedad Deportiva Correcaminos, organitzadora de la marató juntament amb l’Ajuntament de València, i els representants de la Policia Local de València han presentat conjuntament estos renovats recorregutsque no solament seran més ràpids i còmodes per als corredors, sinó que també permetran una millor convivència amb la ciutat en els dies en què se celebren les dos millors carreres d’Espanya.

Recorregut Marató Valencia

La Mitja Marató Valencia és la que protagonitzarà els canvis més rellevants, ja que el seu traçat es veurà modificat substancialment en la 28a edició el pròxim 28 d’octubre, prenent la pista del recorregut del qual van disfrutar els millors atletes del món i milers de populars en el passat IAAF/Trinidad Alfonso Campionat del Món de Mitja Marató València 2018. D’esta manera, el recorregut serà pràcticament idèntic a la cita mundialista, però portant l’eixida de la prova pel pont de l’Assut de l’Or.

El recorregut de la mitja marató més ràpida d’Espanya i que posseïx el rècord del món en categoria femenina (Joyciline Jepkosgei, amb 1:04:51 en carrera mixta) es veurà beneficiat del nou traçat, que reduïx el nombre de girs en el recorregut dels 17 que hi va haver en el passat Mundial als 13 que tindrà la prova del 2018, molt per davall del recorregut d’anys anteriors.

[vcr_youtube_advanced url=”https://youtu.be/_UdSQaiSTOo” width=”1600″ height=”320″ autohide=”yes” loop=”yes” rel=”no” https=”yes”]

A més d’incloure diversos avantatges per als milers de participants de la Mitja Marató Valencia, el nou traçat té el beneplàcit dels responsables de la Policia Local de València, ja que s’alliberen zones per al trànsit normal de vehicles que no permetia el traçat anterior.

[vcr_button url=”https://www.valenciaciudaddelrunning.com/va/marato-noticies/marato-valencia-reduix-el-nombre-de-girs-en-el-recorregut-per-a-fer-lo-encara-mes-rapid/” target=”blank” background=”#080606″ color=”#ffffff” size=”10″ wide=”yes” center=”yes” radius=”20″ icon=”icon: mail-forward” icon_color=”#ffffff” text_shadow=”0px 0px 0px #ffffff” class=”boton-vcr-std”]Coneix el recorregut de la Marató Valencia[/vcr_button]

Notícies relacionades