x

Viatja amb Iberia a la Mitja Marató de València i beneficia’t de descomptes en els teus vols

11 juny, 2018

Un any més, la Mitja Marató Valencia Trinidad Alfonso EDP ha renovat l’acord amb Iberia per a facilitar l’arribada del turisme esportiu a la Ciutat del Running. Així, totes les persones que es traslladen a València en qualsevol vol operat per Iberia per a participar en la mitja marató valenciana gaudiran d’un 10 % de descompte sobre la seua tarifa per a la doble cita del 28 de octubre de 2018.

Descomptes Iberia Mitja Marato Valencia

En concret, siga quina siga la tarifa que es trie, esta promoció s’aplicarà en el preu final dels bitllets d’anada i tornada amb destinació a València, i a més, Alacant i Madrid, entre els dies 22 de octubre i 4 de novembre, fins a set dies abans i set després del gran esdeveniment. D’esta manera, tant Iberia com l’organització, conformada per l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, volen oferir les millors opcions de flexibilitat als corredors, perquè organitzen la seua visita amb previsió i puguen optimitzar al màxim el seu temps d’estada i de gaudi a la ciutat.

El descompte del 10 % estarà disponible en els vols adquirits en aquestes dates i es farà efectiu en introduir el codi “MEDIOMARATONVLC2018 en l’espai denominat “Disposa de tarifa promocional” que apareix durant el procés de compra en línia.

Tota la informació al detall sobre esta promoció pot ser consultada al detall en el portal turístic www.welcometovalencia.com i consultada en el Servei d’Atenció al Client de “Welcome to València”, coordinat per Viajes Transvia. Espanya: 96 387 09 95 / Resta de països: 0034 96 387 09 95. També pot ser consultada a través del telèfon d’Atenció al Corredor: +34 963 940 200.

Qüestions principals

Quins vols es beneficien d’este descompte?

Tots els corredors inscrits i acompanyants podran tancar amb Iberia el bitllet d’anada i tornada amb un 10 % de descompte amb destinació a València, Madrid i Alacant, emmarcats entre els dies 22 de octubre i 4 de novembre.

Com s’aplica el descompte?

Este descompte del 10 % s’aplica sobre l’import de la tarifa, després de la introducció del codi “MEDIOMARATONVLC2018” en l’espai denominat “Disposa de tarifa promocional” que apareix durant el procés de compra en línia d’Iberia.

Si tinguera ja el meu bitllet d’Iberia, podria acollir-me a esta promoció?

No, l’única opció és cancel·lar el bitllet ja emés i fer una reserva nova, aprofitant esta tarifa especial. Et recomanem que comproves si et compensa fer tot este procés per a acollir-te a la promoció.

I si vole a Alacant o Madrid, com em desplace fins a València?

La ciutat d’Alacant es troba perfectament comunicada amb València amb tren i autopista, amb una distància aproximada de 180 km. Des de Madrid pots agafar l’AVE, autocars o cotxes particulars.

Notícies relacionades