x

FAQs

Hi ha dos modalitats, el Digital Pack i el Premium Pack. La primera té un cost de 9 € i reps tots els serveis i beneficis de la teua inscripció de manera digital per correu electrònic així com accés a l’aplicació de la marató virtual, els seus avantatges i els seus sortejos.

El Premium Pack té tots els beneficis del Digital Pack més la caixa especial amb enviament inclòs per 45 € per a Espanya i Portugal i 70 € per als altres països als quals es pot garantir l’enviament correctament.

A més de tots els servicis digitals que inclou el Digital Pack, rebràs a partir del mes de novembre amb MRW una caixa en l’adreça que ens indiques que inclou:

 • Camiseta New Balance Marató València (es pot triar mànega curta o tirants)
 • Medalla especial Virtual 4 The Planet
 • Dorsal personalitzat Marató Virtual
 • Polsera Marató València
 • Inscripció preferencial per a l’edició de 2022
 • Enviament de la caixa amb MRW sense cost extra
 • Pla d’Entrenament de CA Serrano, per José Garay (a partir d’agost).
 • Accés a reptes durant la teua preparació.
 • Concursos i sortejos.
 • Consells nutricionals.
 • Classificació marató virtual.
 • Classificació per clubs/equips/grups.
 • Àudios i vídeos
 • Amb la tecnologia Runnea:
  • Compatible amb Strava i les principals marques de GPS.
  • Possibilitat de córrer amb l’app en el mòbil i pujar tracks.
 • Dorsal personalitzat per a imprimir.
 • Diploma acreditatiu en finalitzar el repte Marató Virtual.

NO, córrer la carrera virtual no assegura el dorsal en 2022. Però si has triat el Premium Pack sí que tindràs una inscripció preferencial en el primer tram de preus fins a esgotar els dorsals disponibles, la qual cosa et permetrà inscriure’t abans que els altres corredors quan s’òbriguen les inscripcions de 2022.

Si et vas inscriure en la modalitat Digital Pack, NO tindràs cap preferència per a 2022.

Una vegada quede confirmada la teua participació en la Marató València Virtual 4 The Planet, enviarem la teua caixa a l’adreça que ens hages indicat durant el mes de novembre.

Sí. Durant el procés d’inscripció podràs triar la talla que vulgues de la samarreta New Balance inclosa en la bossa del corredor. També podràs triar si vols el patró d’home o el de dona, o el model de mànega curta o tirants, sempre dins de l’estoc disponible.

Podràs modificar la talla i el model de la camiseta o l’adreça d’enviament a través de l’apartat establit per a fer-ho fins al 31 d’octubre de 2021.

No hi haurà possibilitat de canvis amb posterioritat a l’1 de novembre de 2021.

Has de córrer la distància de 42,195 km. Disposaràs de quatre dies per a completar-la (del 2 al 5 de desembre 2021) de manera que podràs córrer la distància que vulgues en cada sessió fins a sumar el total. És a dir, pots completar els 42,195 quilòmetres en una, dos, tres o més sessions, però sempre amb quatre dies com a màxim.

No obstant això, si la teua condició física t’ho permet i vols, podràs fins i tot sumar més quilòmetres al repte o a ritmes més intensos, però no es tindran en compte els quilòmetres de més en la classificació.

Sí, en inscriure’t en la Marató València Virtual 4 The Planet tindràs accés a un pla d’entrenament realitzat especialment per a este repte per José Garay, entrenador del CA Serrano.

El pla d’entrenament començarà el mes d’agost per a arribar amb temps suficient a la celebració de la marató virtual al desembre.

No. Una vegada feta la inscripció no és possible fer el canvi de titularitat; has de ser tu qui faça la prova virtual.

No. En la marató virtual no hi ha la possibilitat de contractar una assegurança de cancel·lació.

Sí, amb les condicions següents:

Termini: Disposaràs de 14 dies naturals des del moment de la compra per a poder exercir el teu dret de desistiment legal, sense necessitat de justificació i sense cap penalització.

Procediment: per a exercitar el dret de desistiment el participant haurà d’enviar una declaració inequívoca (per exemple, un correu electrònic a l’adreça info@valenciaciudaddelrunning.com) en què comunique que desistix de participar en la Marató València Virtual 4 The Planet i indique les seues dades (DNI o passaport, adreça electrònica i número d’inscripció). Podrà utilitzar el model de formulari de desistiment que figura com a annex al reglament, encara que l’ús d’este no és obligatori.

Efectes: L’Organització reembossarà al participant l’import abonat a través del mitjà de pagament que haja utilitzat, dins dels 14 dies següents al dia en què l’Organització haja rebut la petició de desistiment del participant i després de la verificació de les seues dades.

Excepcions: Tant en el Premium Pack com en el Digital Pack, el participant accepta perdre el seu dret a desistir-ne des del moment en què accedisca al contingut de l’app +Maraton Valencia, cosa que es presumix amb el mer accés a l’app per mitjà del registre del participant.

A més, en el cas del Premium Pack, com que és personalitzable, el participant accepta perdre el seu dret de desistiment si el Pack s’adquirix a partir de l’1 de novembre de 2021, moment en el qual l’Organització procedirà a personalitzar l’enviament.

Si no residixes a Espanya, pots inscriure’t en la modalitat Premium Pack i rebre la teua caixa si vius en qualsevol d’estos països: Portugal, França, Itàlia, Holanda, Alemanya, Bèlgica, Àustria, Dinamarca, Rep. Txeca, Grècia, Suècia, Irlanda i Luxemburg.

Si el teu país no es troba entre estes destinacions, això es deu al fet que l’Organització no té la seguretat i garantia que l’enviament t’arribe en les condicions pactades i sense un cost extra per duanes en tractar de retirar-lo, per la qual cosa no volem generar una insatisfacció aliena a la Marató València.

La Marató València Virtual 4 The Planet és una experiència que pots realitzar en solitari o amb més amics del teu club. Hi haurà una classificació per categories i clubs o equips de running.

El que no hi haurà serà trofeus per als primers classificats.

Sí, però no tindrà validesa oficial de cara a acreditar marques.

No caldrà un certificat mèdic ni una prova d’esforç per a participar en el repte virtual. No obstant això, des de l’Organització recomanem portar un control mèdic periòdic i fer-se una prova d’esforç, almenys una vegada cada dos anys.

A més, hauràs de complir les mesures de seguretat imposades per les autoritats sanitàries marcades en el lloc on et disposes a disputar la Marató València Virtual 4 The Planet i el que s’establix en el Reglament de la Prova que acceptaràs per a poder inscriure’t i participar.

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar