x

Marató València i Teika busquen la resposta de les dones per a augmentar el cens amb ‘+ En Meta’

7 març, 2022
La Marató Valencia Trinidad Alfonso continua treballant per a augmentar el cens total de dones que participen en la millor carrera d’Espanya, segons l’RFEA. Des de fa dos anys, va activar amb l’empresa valenciana Teika la iniciativa ‘+ En Meta’, que ha treballat diferents accions per a incrementar el 17 % de dones que actualment estan inscrites per a aconseguir l’objectiu de creuar la línia de meta el pròxim 4 de desembre. Per això, l’organització de la prova, juntament amb Teika, empresa de vending que també col·labora per a visibilitzar l’esport femení en altres disciplines com el futbol, bàsquet, rugbi o ciclisme, entre altres, posaran en marxa una gran enquesta entre totes les dones ja inscrites, i també l’ampliaran a la base de corredores de Valencia Ciudad del Running que encara no s’ha decidit fer el salt als 42.195 metres, per a conéixer de primera mà què necessiten o què les frena per a millorar la seua participació o a atrevir-se amb la distància maratoniana. Este primer treball d’estudi estarà orientat per professionals de diferents àmbits com ara entrenadores, psicòlogues o doctores per a cobrir diverses perspectives i obtindre informació rellevant que ajude l’organització de la Marató València a continuar treballant de manera efectiva i real en l’objectiu d’augmentar els censos femenins en les proves de llarga distància.

Sobre ‘+ En Meta’

En 2020, la Marató València i Teika presenten la iniciativa ‘+ En Meta’, que té com a objectiu promoure l’esport entre les dones i animar les que ja corren a preparar llargues distàncies, amb diferents accions de formació i visibilitat, entre les quals destaca el documental “12 en meta”, vam conéixer la història personal, esportiva i familiar de 12 dones. Es pot veure ací.

Notícies relacionades

Política de galetes
Aquest lloc web utilitza cookies perquè vosté tinga la millor experiència d'usuari. Si està conforme amb això, punxe ACCEPTAR. Si no ho fa, és possible que la pàgina web no carregue totes les seues funcionalitats. Per a més informació, pot consultar la nostra política de galetes punxant en l'enllaç.

Acceptar