x

Marató València esgota els 30.000 dorsals de la 42a edició a sis mesos de la prova

8 juny, 2022
La 42a Marató Valencia Trinidad Alfonso ha penjat a sis mesos de la prova el cartell de “no hi ha dorsals” després que hui s’hagen esgotat les 30.000 inscripcions que hi havia disponibles per a córrer a la ciutat del running el pròxim 4 de desembre de 2022. És la quarta ocasió consecutiva que l’organització de la carrera, a càrrec de l’SD Correcaminos i l’Ajuntament de València, esgota els dorsals per a participar en la marató. La primera va ser en 2018, quan es van posar a la venda 22.000 places, la segona en 2019, amb 25.000, i la tercera en 2020, una edició que no es va poder dur a terme a causa de la pandèmia, però que va penjar el sold out tres mesos després d’obrir les 30.000 inscripcions per a la carrera. En 2021, la Marató València va celebrar una edició limitada a causa de les restriccions per la COVID, en la qual no es van traure dorsals nous. “Enguany tornem amb tot i ens fa molt feliços poder dir que no queden dorsals, perquè això demostra que els corredors continuen confiant en nosaltres”, ha explicat Paco Borao, president de l’SD Correcaminos, per això, ha afegit, “esperem poder celebrar esta 42a edició tan especial amb una gran festa del running. Dels 30.000 participants inscrits per a esta edició, un 48 % són estrangers, que representen de moment un total de 115 nacionalitats diferents. A més, un 28 % són corredors de la Comunitat Valenciana i un 24 % arribarà a la ciutat del running des d’altres comunitats d’Espanya. A més, el 19 % són dones, per la qual cosa a poc a poc continua augmentant la xifra de participació femenina en la prova reina, tant a nivell percentual com en el global, ja que ha pujat també el nombre de dorsals disponibles. Finalment, més de 6000 participants (21 %) han triat Marató València i el seu circuit ràpid i pla per a debutar en la distància. L’augment del nombre de dorsals disponibles per als corredors, així com altres productes a la venda associats a la Marató, permet a la prova augmentar el percentatge d’ingressos que suposen les inscripcions, de manera que per primera vegada s’acosta a la meitat de pressupost i ajuda a la sostenibilitat de la prova, objectiu que perseguix la Fundació Trinidad Alfonso.

Llista d’espera per a cobrir les baixes de dorsals

Per als corredors que encara vulguen participar en la prova, s’ha obert una llista d’espera per a atendre estes sol·licituds, que seran cobertes a mesura que els corredors inscrits sol·liciten una baixa per lesió o bé fent ús de l’assegurança de devolució si la van contractar en la inscripció.

Tota una experiència amb la Inscripció Premium

A més, aquells corredors que vulguen viure l’experiència completa de la Marató València encara poden adquirir la Inscripció Premium, perquè córrer es puga convertir en una gran experiència VIP. La Inscripció Premium inclou el dorsal per a participar i una sèrie de serveis extra, alguns dels quals són exclusius, com l’accés a la zona VIP per a corredor i acompanyant, foto oficial en la meta o un vestuari per a canviar-se després de córrer, entre altres. Més info en este enllaç:

Notícies relacionades